«Η μουσική παραγωγή της εποχής έχει φτήνια, κυνήγι για σουξέ, reality show, χυδαία αισθητική»
Showbiz

«Η μουσική παραγωγή της εποχής έχει φτήνια, κυνήγι για σουξέ, reality show, χυδαία αισθητική»

Έλληνας τραγουδιστής μιλά για την μουσική σκηνή σήμερα και όλα συμβαίνουν στον χώρο του τραγουδιού.

-Πώς αισθάνεστε για τις συνεργασίες που έχετε κάνει;

«Πολύ χαρούμενος και περήφανος. Είναι μεγάλη ευτυχία και αναγνώριση να στέκεσαι στο πλάι των καλλιτεχνών που τόσα χρόνια θαύμαζες και να τραγουδάς μαζί τους είτε να τραγουδούν εκείνοι τα τραγούδια σου» τόνισε στο Καρφί ο Σταύρος Σιόλας.

-Ποια τα επαγγελματικά σας σχέδια;

«Προς το παρόν συνεχίζεται η καλοκαιρινή μας περιοδεία με τον Μανώλη Μητσιά και τη Γεωργία Νταγάκη. Το χειμώνα αναμένονται επίσης πολύ ωραίες και ενδιαφέρουσες συνεργασίες και εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και όχι μόνο. Παράλληλα έχει κυκλοφορήσει από τη ΜΙΝΟΣ-ΕΜΙ το πρώτο τραγούδι από τον επερχόμενο δίσκο μου, τον οποίο ετοιμάζω, με τίτλο «ΠΡΟΣΜΟΝΗ». Επίσης, επίκειται η συνεργασία μου με τον Γιάννη Κότσιρα για τον επόμενο δίσκο του, από τον οποίο ακούγεται ήδη στα ραδιόφωνα το τραγούδι «ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ» σε μουσική δική μου και στίχους του Σταύρου Σταύρου. Μια ακόμα ανέλπιστη και ευτυχής συγκυρία είναι ο δίσκος που ετοιμάζουμε με τον Μανώλη Μητσιά σε μουσική δική μου και στίχους σπουδαίων στιχουργών.»

- Πώς βλέπετε τη μουσική παραγωγή της εποχής;

«Η μουσική παραγωγή της εποχής έχει από όλα, όπως είχε πάντα. Φτήνια, κυνήγι για σουξέ, reality show, χυδαία αισθητική, εμπνευσμένες και ανέμπνευστες διασκευές, διάττοντες αστέρες, υπερτιμημένους δημιουργούς και τραγουδιστές, χιπστερικές μόδες, και σπάνια όμορφα τραγούδια.»

- Ένα τραγούδι ανήκει στον δημιουργό ή στον κόσμο;

«Το τραγούδι μπορεί να το γεννάμε οι δημιουργοί αλλά από τον κόσμο το πήραμε και στον κόσμο το επιστρέφουμε. Ένα τραγούδι θα διαγράψει την πορεία του ανεξάρτητα από την επιθυμία και την πρόθεση του δημιουργού. Προσπαθώ να συμφιλιωθώ με αυτό όσο κι αν δυσκολεύομαι.»

- Τι σας έχει διδάξει ο χώρος;

«Δε νιώθω ακόμα έτοιμος να μεταβιβάσω τις εμπειρίες από τον χώρο το τραγουδιού γιατί είναι μάλλον ανεξάντλητος και διαρκώς αλλάζει. Δουλεύω, εμπνέομαι, ψάχνω τρόπους και δρόμους και προσπαθώ να προστατέψω τον εαυτό μου. Αυτό που ξέρω να πω είναι πως παράλληλα με την τέχνη του, έχει κανείς να διαχειριστεί και ένα σωρό άλλους παράγοντες άσχετους με το αντικείμενό του πολλές φορές δυσάρεστους που δε γνώριζε εξαρχής πως θα αντιμετωπίσει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved