Οι «Τέλειοι ξένοι» αποκαλύπτονται
Showbiz

Οι «Τέλειοι ξένοι» αποκαλύπτονται

«Μπορεί να κάνουμε πλάκες και να γελάμε, αλλά είναι εξαντλητικά. Τελειώνουμε στις 5 το πρωί και γυρνάμε στα σπίτια μας αφού έχει βγει ο ήλιος. Νομίζω όμως ότι αξίζει τον κόπο», λέει η Σμαράγδα Καρύδη για τα γυρίσματα της ταινίας «Τέλειοι ξένοι».

Πώς είναι ο Θοδωρής ως σκηνοθέτης; «Τον Θοδωρή τον καταλαβαίνω πολύ καλά. Δεν θέλουμε πολλή ώρα για να συνεννοηθούμε. Όσο περνάνε και τα χρόνια διαφωνούμε και λιγότερο. Γίνομαι κι εγώ λιγότερο αντιδραστική γιατί καταλαβαίνω ότι έχει δίκιο. Στο τέλος έχει δίκιο. Το έχω δει από προηγούμενες συνεργασίες», λέει η Σμαράγδα Καρύδη στο Πρώτο Θέμα, ενώ ο Μάκης Παπαδημητρίου συμπληρώνει: «Ο Θοδωρής ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει. Έχει πολύ συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό του. Γιατί υπάρχουν άλλοι σκηνοθέτες που ζητάνε κουραφέξαλα και “γαβγίζουν” προκειμένου να ισχυροποιήσουν τη θέση τους. Ο Θοδωρής δεν έχει ανάγκη αυτό το πράγμα».

Η Ευαγγελία Συριοπούλου, που στην ταινία υποδύεται τη σύζυγο του Αλκη Κούρκουλου, βρίσκει έναν ρομαντισμό στα μεταμεσονύκτια γυρίσματα: «Είναι η πρώτη μου κινηματογραφική δουλειά και μπορώ να πω ότι το σινεμά έχει μια άλλη αίσθηση. Όλος ο κόσμος που δουλεύει εδώ είναι πιο ρομαντικός». Είχε άγχος; «Ναι, γιατί παίζω με μεγάλα ονόματα δίπλα μου και δεν ήθελα να απογοητεύσω κανέναν», απαντά. Παρακολουθώντας το δείπνο των «Τέλειων ξένων», εκείνο που απόλαυσα περισσότερο ήταν η γρήγορη εναλλαγή των ρόλων. Τη μια στιγμή κάποιος από την παρέα μπορεί να αισθάνεται θιγμένος και την αμέσως επόμενη να θέλει να ανοίξει η γη να τον καταπιεί. «Είναι μια ταινία με απίστευτες εναλλαγές. Από το κωμικό στο δραματικό. Που να σε κάνει να κατουρηθείς από τα γέλια αβίαστα και να σε συγκινήσει», καταλήγει ο Θοδωρής Αθερίδης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved