Παντελής Καναράκης: «Δεν έχω πέσει στα πατώματα για έναν έρωτα»
Showbiz

Παντελής Καναράκης: «Δεν έχω πέσει στα πατώματα για έναν έρωτα»

Ο Παντελής Καναράκης βάζει πάνω απ’ όλα τη δουλειά του και έπειτα την προσωπική του ζωή.

Δήλωσες πρόσφατα ότι σου αρέσει η μοναξιά σου...
«Να σου πω τι συμβαίνει... Κάνεις μια δήλωση και κανένας δεν βλέπει το ακριβές της δήλωσης. Δεν είπα ότι μου αρέσει η μοναξιά. Το ότι δεν συζείς δεν σημαίνει ότι είσαι μόνος σου στη ζωή. Είναι σαν να λέμε ότι κάποιος που δεν είναι παντρεμένος έχει ελλιπή σεξουαλική ζωή. Διευκρίνισα ότι δεν συζώ, όχι ότι μου αρέσει να είμαι μόνος μου. Η μοναξιά δεν μου. αρέσει, γιατί δεν υπάρχει κιόλας. Δεν θα το θεωρούσα και πολύ υγιές στην ηλικία μου να είναι ένας άνθρωπος τόσα χρόνια μόνος του».

Τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή σου;
«Παίζει σημαντικό, αλλά όχι τον πρώτο ρόλο. Δυστυχώς, ελπίζω να μην το μετανιώσω. Βάζω πρώτα τη δουλειά μου. Σε φάσεις που έπρεπε να δώσω μια προτεραιότητα ή ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, το έδινα πάντα στη δουλειά. Βεβαίως, παίζει σημαντικό ρόλο και ο έρωτας στη ζωή μου και είμαι και εκεί ένας χαϊδεμένος άνθρωπος. Έχω πονέσει ανθρώπους περισσότερο απ' όσο με έχουν πονέσει και ήμουν ένα χαϊδεμένο άτομο. Δεν έχω πέσει ποτέ στα πατώματα για έναν έρωτα».

Τι ετοιμάζεις για την επόμενη σεζόν;
«θα συμμετάσχω στη νέα σειρά του Λευτέρη Παπαπέτρου, που έκανε το «Κάτω Παρτάλι», στον ΑΝΤΙ μαζί με τη Μαρία Καβογιάννη, τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, τη Ζέτα Μακρυπούλια και άλλους. Τον Οκτώβριο θα επιστρέψω έπειτα από δύο χρόνια στο «Shamone» του Φώτη Σεργουλόπουλου, με μία δική μου μουσικοθεατρική παράσταση και θίασο δέκα ατόμων»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved