Τέτα Καμπουρέλη: «Ο άντρας μου είναι ο προσωπικός μου μάνατζερ»
Showbiz

Τέτα Καμπουρέλη: «Ο άντρας μου είναι ο προσωπικός μου μάνατζερ»

Η Τέτα Καμπουρέλη εμπιστεύεται στον σύζυγό της Βασίλη σε όλα τα θέματα που την απασχολούν.

Τι έχει αλλάξει στη ζωή σας από τότε που έγινες διάσημη;
«Στην καθημερινότητα μου δεν έχει αλλάξει σχεδόν τίποτα. Εξακολουθώ να είμαι η Τέτα που ήμουν, συνεχίζω να ξυπνάω νωρίς το πρωί, να πηγαίνω στη δουλειά και να μιλάω με όλους όπως πριν, να φροντίζω την οικογένεια μου και το σπίτι μου όπως πάντα. Αλλαγή υπάρχει μόνο σε κάποιες από τις εξόδους μου, όπου αρκετός κόσμος με αναγνωρίζει και σπεύδει να κουβεντιάσει μαζί μου. Εμένα αυτό με ευχαριστεί. Ο Βασίλης είναι δίπλα σου σε κάθε στιγμή και στα επαγγελματικά» είπε στην Freddo

Είναι ο προσωπικός σου μάνατζερ;
«Θα μπορούσα να ιόν χαρακτηρίσω κι έτσι. Με τον Βασίλη είμαστε πολλές ώρες μαζί, συζητάμε τα πάντα, γνωρίζει τα πάντα, είναι δίπλα μου συνεχώς και τον συμβουλεύομαι όταν πρόκειται να κάνω κάτι, είτε είναι προσωπικό θέμα είτε επαγγελματικό, θα μπορούσε λοιπόν να ισχυριστεί κάποιος πως είναι ο προσωπικός μου μάνατζερ. Και μάλιστα ο καλύτερος»

Τι δεν θα άλλαξες με τίποτα σε εκείνον;
« Ο Βασίλης είναι ο άνθρωπος μου. Είναι πολλά τα χρόνια που είμαστε μαζί και κυρίως είναι πολλά αυτά που έχουμε κάνει μαζί. Δεν υπάρχει κάτι που θα ήθελα να αλλάξω ή να μην αλλάξω! Μου αρέσει το «σύνολο». Μου αρέσει «ο Βασίλης μου».

Τον φλερτάρουν γυναίκες και εσύ πώς αντιδράς;
«Απλώς, τον συμβουλεύω να προσέχει, γιατί είναι «μικρός» και μπορεί να τον παρασύρουν, χαχα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved