Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Όλοι µας έχουµε ανάγκη το µεροκάµατο»
Showbiz

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Όλοι µας έχουµε ανάγκη το µεροκάµατο»

Για τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε, και για την ανάγκη της να δουλέψει καλοκαιριάτικα παρ’ όλο που έχει ανάγκη από ξεκούραση, μιλάει η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

Προέρχεσαι από ένα βαρυφορτωµένο χειµώνα, µε τρεις διαφορετικές παραστάσεις. ∆εν ήθελες να γεµίσεις µπαταρίες και να ξεκουραστείς;

Όλοι µας έχουµε ανάγκη το µεροκάµατο, όλοι µας δουλεύουµε για να ζούµε και πλέον είναι πολυτέλεια να κάθεσαι, να κάνεις διακοπές για ένα ολόκληρο καλοκαίρι. Σπάνια κάθοµαι και το πιο σύνηθες είναι να ξεκλέβω κάποιες ηµέρες για να γεµίζω τις µπαταρίες µου, που λες κι εσύ. Από την άλλη, όταν έρχεται µια τόσο δελεαστική πρόταση από τον Γιάννη Χουβαρδά, που εκτιµώ και θαυµάζω από την πρώτη µας συνεργασία πριν από 20 χρόνια -είχαµε κάνει µαζί την «Ελένη» στην Επίδαυρο- δεν µπορείς να πεις «όχι». Λατρεύω να δουλεύω µαζί του, γιατί είναι ένας ιδιοφυής σκηνοθέτης που µε πηγαίνει µπροστά, µου φωτίζει νέους δρόµους. Αγαπώ το µυαλό του, την τόλµη του, τις σκηνικές προτάσεις που κάνει, το ότι είναι πάντα πρωτοπόρος, πειθαρχηµένος και τροµερά ευφάνταστος.

∆εν φοβάσαι κάποιες φορές να ακολουθήσεις τις πολυσυζητηµένες κινήσεις ρίσκου που κάνει;

Του έχω απόλυτη εµπιστοσύνη και µε γοητεύει να υπακούω την πρόταση που κάθε φορά κάνει, το όραµα που έχει και να βουτάω µαζί του σε ό,τι έχει ονειρευτεί! «Πλουτίζω» δουλεύοντας µαζί του.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved