Τα τάματα των επωνύμων στη Μεγαλόχαρη
Showbiz

Τα τάματα των επωνύμων στη Μεγαλόχαρη

Έχουν πίστη στον Θεό και την Παναγία.

Όταν συναντάνε κάποια δυσκολία ζητάνε την βοήθειά της. Τα τάματα που κάνουν είναι για να ζητήσουν κάτι ή για να ευχαριστήσουν την Παναγία για την βοήθεια της.
Το άγνωστο τάμα στη Μεγαλόχαρη είχε αποκαλύψει το 2012 σε συνέντευξη της στο Λοιπόν η Ελένη Πετρουλάκη. «Σώθηκα από θαύμα. Η Παναγία είναι η προστάτιδα μου. Άλλωστε, γι’ αυτό την πρώτη μου κόρη τη βάφτισα Άννα-Μαρία. Ήταν πριν από πολλά χρόνια, που δούλευα στον "Πρωινό Καφέ", και επιστρέφαμε από τη δουλειά με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γυμναστής Γιώργος Λουκανίδης μαζί μας ήταν και η'Ελενα Ιορδανοπούλου. Σε κλάσματα δευτερολέπτου έγινε το κακό. Το τρακάρισμα ήταν πολύ σοβαρό. Εγώ πετάχτηκα έξω από το παρμπρίζ, ενώ οι άλλοι δεν έπαθαν τίποτα. Τραυματίστηκα στο κεφάλι και στο νοσοκομείο που με μετέφεραν μου έκαναν 13 ράμματα. Και το πιο τραγικό; Τότε ο Γιώργος Λουκανίδης δεν έπαθε ούτε γρατσουνιά. Δυστυχώς, σκοτώθηκε σε τροχαίο 6 μήνες μετά». Από τότε, κάθε χρόνο όταν έρχεται η γιορτή της Παναγίας, όπου κι αν βρίσκεται, η Ελένη Πετρουλάκη πάντα θα ανάψει , ένα κερί και θα ευχαριστήσει την Παναγία που έκανε το θαύμα της.


Ο Άγγελος Χαριστέας μετά το τέλος του Euro το 2004 επισκέφθηκε την Τήνο. Ο ποδοσφαιριστής έχει πίστη και μάλιστα πριν από κάθε αγώνα έκανε την σταυρό του. Έτσι, μετά την κατάκτηση του κυπέλου βρέθηκε στο νησί και πήγε στην Παναγία να την ευχαριστήσει.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος έχουν βαθιά πίστη. Η παρουσιάστρια κατά την διάρκεια της τέταρτης εγκυμοσύνης της είχε κάνει τάμα να πάνε όλα καλά. Λίγους μήνες μετά την γέννηση της Μαρίνας, η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος ταξίδεψαν από την Άνδρο στην Τήνο για να προσκυνήσουν την Παναγία.
Ο Πύρρος Δήμας το μετάλλιο που είχε κερδίσει το 1994 τους Μεσογειακούς Αγώνες το είχε αφιερώσει στην Ευαγγελίστρια της Τήνου. Μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα βρέθηκε στην Τήνο και δώρισε το χρυσό μετάλλιο στην Παναγία εκπληρώνοντας έτσι το τάμα του.
Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου πριν μερικά χρόνια ζήτησαν τη βοήθεια της Μεγαλόχαρης για να κάνουν πραγματικότητα ένα μεγάλο όνειρο τους. Με δάκρυα στα μάτια της ζήτησαν να τους βοηθήσει να αποκτήσουν ένα παιδί. Κι εκείνη άκουσε την προσευχή τους. Το όνειρο τους έγινε πραγματικότητα, καθώς η Άντζελα Γκερέκου έφερε στον κόσμο το πανέμορφο κοριτσάκι τους. Το διάσημο ζευγάρι όμως χρειάστηκε να κάνει και πάλι τάμα στη Μεγαλόχαρη όταν το μωρό τους αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας. Πάλι η δυνατή πίστη τους τους βοήθησε κι όλα πήγαν καλά. Έτσι, λίγο καιρό μετά, εκπλήρωσαν το τάμα τους, βαφτίζοντας τη μικρούλα στον Ιερό Ναό της Μεγαλόχαρης και ονομάζοντας τη Μαρία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved