Η κατάθεση ψυχής για την περιπέτεια υγείας και το θαύμα της Παναγίας για τον…
Showbiz

Η κατάθεση ψυχής για την περιπέτεια υγείας και το θαύμα της Παναγίας για τον…

Μία σοβαρή περιπέτεια υγείας πέρασε πρόσφατα Έλληνας celebrity και μάλιστα θέλησε να την περιγράψει για να τη μοιραστεί μέσω των social media με τους διαδικτυακούς του φίλους, αποκαλύπτοντάς τους συγχρόνως και το θαύμα που έζησε. Ο ίδιος ευχαριστεί την Παναγία για τη βοήθειά της καθώς όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο κείμενό του την ένιωθε να είναι δίπλα του και να τον φροντίζει, γι’ αυτό και όλα πήγαν καλά.

Ο λόγος για τον επιχειρηματία Άλεξ Θεοδωρίδη, πρώην σύζυγο της καλλονής Φιλίππα Μάθιους ο οποίος αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε στο χειρουργείο. Διαβάστε τι έγραψε: «Κατάθεση ψυχής γιατί έτσι το θέλει η ώρα, η νύχτα, η σιγή! Ένας λεβέντης ο γιατρός! Τα είπαμε στα ίσα και στα ράτα χωρίς υπεκφυγές ή υποννοούμενα. Είχαν περάσει πάνω από 30 λεπτά, όλα τα ΜRI στις οθόνες δείχνουν ότι υπάρχουν πέτρες διάφορες και δύο τρεις κύστες... Αλέξης! μου λέει, πρέπει να υπογράψεις! Πήρα το στυλό και όπως υπέγραφα ένοιωθα μέσα μου ένα κάψιμο και ένα φόβο και ψυθίρισα: Παναγία μου βοήθησέ με να το περάσω αυτό και συγχώρεσε με για ό,τι αμαρτίες έχω κάνει! Βούρκωσα! Σφίξαμε τα χέρια και έφυγα. Έφυγα να ετοιμαστώ ψυχολογικά και πνευματικά για μια επέμβαση (microsurgery) αφαίρεσης πετρών και από τα δύο νεφρά! Το δεξί εμφανείς οι δύο το αριστερό, παρ’ όλες τις οπτικές γωνίες εμφανείς μία αλλά με ερωτηματικά... Το πλάνο! Τρεις ολικές αναισθησίες σε τέσσερις εβδομάδες! Φάση πρώτη! Τοποθέτηση stents ένα για κάθε νεφρό συν ένα stent στην ουροδόχο κύστη! Ολική αναισθησία όχι μεγάλη, 40 λεπτά! Επί 15 ολόκληρες ημέρες και νύχτες ο πόνος! Εκείνος ο πόνος που ξεπερνάει το δάκρυ, που λυγίζει το εγώ σου, που τόσο λίγο ακόμα για να σε σπάσει! Αλλά κράτησα! Κράτησα! Η Παναγία ήταν εκεί πλάι μου! Εκείνες είναι οι ώρες που σου αλλάζουν τον τρόπο που σκέπτεσαι! Αλλάζουν οι προτεραιότητές σου! Αλλάζεις! Ναι, αλλάζεις! Πέρασαν 15 ημέρες και μπαίνω στη δεύτερη φάση!
Μπαίνει μέσα κάμερα με τσιμπίδα και ξεκινάμε! Αφαίρεση πετρών και κατά την αποχώρηση και αφαίρεση των stents.
Ευρέθησαν: στο δεξί νεφρό 2 πέτρες το μέγεθος κουκουτσιού από κεράσι. Στο αριστερό μία του ίδιου μεγέθους και όπως προχωράει η κάμερα και ανεβαίνει και φτάνει από πίσω και από πάνω από το αριστερό βλέπουν 20 μικρές το μέγεθος όσο το σουσάμι!!! Ολική αναισθησία 3 ώρες και τριάντα λεπτά! Συν την αφαίρεση των «stents»! Το αριστερό νεφρό αφήνει μία μικρή αβεβαιότητα λόγω σκόνης και μικροκομματιών γι’ αυτό τον λόγο η τοποθέτηση ενός μικρού stent είναι αναπόφευκτη και τέλος αφαίρεση αυτού σε 7 ημέρες! Σήμερα ήταν η τελευταία ημέρα! Είμαι σπίτι τώρα με τη σύντροφό μου! Άναψα το καντήλι, πλανιέται μία ζεστασιά μια ηρεμία και έτσι μία περίεργη ευφορία! Βγήκα στην άλλη όχθη! Καληνύχτα φιλαράκια μου αγαπημένα, ώρα για ύπνο!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved