Στέλλα Καλλή: «Εμπιστεύομαι τη ζωή και τον εαυτό μου για τις επιλογές μου στο μέλλον»
Showbiz

Στέλλα Καλλή: «Εμπιστεύομαι τη ζωή και τον εαυτό μου για τις επιλογές μου στο μέλλον»

Πόσο εύκολο είναι να σταθεί ένας άνδρας στο πλευρό μιας δυναμικής γυναίκας όπως είναι η ίδια. Γιατί οι περισσότερες γυναίκες παραπονιούνται πως δεν υπάρχουν άνδρες πια; Πώς το σχολιάζει η Στέλλα Καλλή;

«Το ίδιο θα έλεγα ότι ακούω και από τον ανδρικό πληθυσμό για τις γυναίκες. Σίγουρα είναι δύσκολες οι σχέσεις και όσο αλλάζουν οι εποχές δυσκολεύουν τα πράγματα, αλλά υπάρχει για τον καθένα μας το ταίρι του. Φτάνει να γνωρίζουμε τι αξίζουμε και τι είναι αυτό ακριβώς που θέλουμε. Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα που είναι δυναμική να βρει κάποιον να αποδεχτεί τον δυναμισμό της. Αυτό είναι γεγονός, όχι όμως ότι είναι ακατόρθωτο. Ένας εξίσου δυναμικός άνθρωπος μπορεί να σταθεί δίπλα της και με το παραπάνω»

Το πακέτο «εκκλησία- νυφικό- κουφέτα» είναι για εκείνη όνειρο ζωής ή της προκαλεί αλλεργία;
«Δεν είναι ούτε όνειρο ζωής, ούτε από την άλλη μου προκαλεί αλλεργία. Παλιότερα φάνταζε μακρινό, αλλά όσο περνούν τα χρόνια έχω την ανάγκη να με «δω» σε κάτι τέτοιο το «πακέτο οικογένεια» θα το έλεγα εγώ και όχι τόσο «εκκλησία-νυφικό-κουφέτα». Την ουσία μιας σχέσης και όχι τον γάμο ή το νυφικό. Εμπιστεύομαι τη ζωή και τον εαυτό μου για τις επιλογές μου στο μέλλον», λέει η ίδια στην εφημερίδα Αγορά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved