Πωλίνα: «Δεν υπάρχει παιδεία σε σχέση με τα ζώα, χρόνια τώρα»
Showbiz

Πωλίνα: «Δεν υπάρχει παιδεία σε σχέση με τα ζώα, χρόνια τώρα»

Η Πωλίνα είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν ζώα και μάλιστα κατά καιρούς, όταν βλέπει συμπεριφορές ανθρώπων ακραίες, ξεσπά...

«Ναι, συμβαίνει αυτό, αλλά το πρόβλημα είναι ότι όσο περνάει ο καιρός τα γεγονότα αυτά γίνονται συχνότερα και αυτό εκτός από απάνθρωπο είναι και ιδιαίτερα ανησυχητικό για την κοινωνία μας. Παρόλο που δεν θεωρώ τον εαυτό μου παθιασμένη ζωόφιλη, προσπαθώ να προστατεύσω αδέσποτα, γιατί το πρόβλημα είναι ότι οι άνθρωποι τον τελευταίο καιρό λόγω πίεσης, ανέχειας και δεν ξέρω εγώ τι, ξεσπούν εκεί. Αυτό είναι τραγικό.

Δεν υπήρξα οργανωμένη ζωόφιλη, δεν είμαι υστερικιά και καταλαβαίνω κάποιον που δεν θέλει ένα ζώο σπίτι του, αλλά όχι και να φτάνουμε σε εγκληματικές πράξεις απέναντι σε αθώα ζώα. Κάποιοι άνθρωποι έχουν σαλτάρει. Δεν μπορείς να σπρώχνεις ένα ζώο από τον τρίτο όροφο, κάτι γίνεται εκείνη την ώρα. Συμβαίνουν τρελά πράγματα. Το πρόβλημα ωστόσο διογκώνεται και, δυστυχώς, θα διαιωνίζεται, γιατί δεν υπάρχει παιδεία σε σχέση με τα ζώα, χρόνια τώρα. Η άποψη των περισσότερων Ελλήνων είναι ότι τα ζώα είναι ζώα», λέει η ίδια μιλώντας στη Freddo.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved