Λένα Παπαληγούρα: Ποιος είναι ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά;
Showbiz

Λένα Παπαληγούρα: Ποιος είναι ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά;

Η όμορφη και ταλαντούχα Λένα Παπαληγούρα είναι ερωτευμένη αλλά το κρύβει! Ποιος είναι ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά;

Tον Μάιο του 2015, μαθαίναμε πως η ηθοποιός και ο Πάνος Κοκκινόπουλος χώριζαν οριστικά έπειτα από πέντε χρόνια θυελλώδους έρωτα. Έκτοτε η ηθοποιός επιδόθηκε σε έναν απίστευτο θεατρικό «µαραθώνιο», ο οποίος ανέβασε κι άλλο τις «µετοχές» της στον χώρο και µέχρι πρόσφατα θεωρούσαµε πως είναι µόνη. Ωστόσο, το βράδυ της πρεµιέρας τής άκρως πρωτοποριακής «Λυσιστράτης» στην Επίδαυρο, την είδαµε να κρατιέται χέρι-χέρι µε έναν γοητευτικό νεαρό, στο ιστορικό πλέον εστιατόριο «Λεωνίδας» του Λυγουριού. Και οι δύο ήταν λαµπεροί και ευτυχισµένοι, µε τον νεαρό να καµαρώνει την προσωπική επιτυχία που είχε στην παράσταση η αγαπηµένη του.
Σύµφωνα µε πληροφορίες της real, η Λένα περνά πολύ καλά στο πλευρό του Άκη -ο οποίος είναι πολιτικός μηχανικός- και θέλοντας να διαφυλάξει τη σχέση της δεν κυκλοφορεί µαζί του σε µέρη που µπορεί να υπάρχουν φωτογραφικοί φακοί. Στα παρασκήνια του θεάτρου, όπου βρέθηκαν οι φωτογράφοι, έµειναν χώρια και µόνο στον «Λεωνίδα», που ήξεραν πως δεν θα τους απαθανάτιζε κάποιος παπαράτσι, χαλάρωσαν κι αφέθηκαν να κρατηθούν χέρι-χέρι, ανάµεσα σε καλούς συναδέλφους και φίλους. Η Λένα δεν θέλει να απασχολεί τη δηµοσιότητα µε τα προσωπικά της, αλλά µόνο µε τα επαγγελµατικά της. Έχει ζήσει στο παρελθόν τη δηµοσιοποίηση του δεσµού αλλά και του χωρισµού της από τον Πάνο Κοκκινόπουλο και πλέον προσέχει δεόντως, εξ ου και µέχρι στιγµής δεν έχουν βγει φωτογραφίες της µε τον καινούργιο σύντροφό της, που µοιάζει να την αγαπά πολύ.
Σύµφωνα µε τις ίδιες πληροφορίες, ο ωραίος Άκης την ακολουθεί σε αρκετούς σταθµούς της περιοδείας της «Λυσιστράτης» ανά την Ελλάδα, για να χαρεί όσες περισσότερες ώρες µπορεί µαζί της. Όσο για τα σχέδιά της; Μετά τη «Λυσιστράτη», που σκηνοθέτησε ο «αιρετικός» Μιχαήλ Μαρµαρινός, θα τη δούµε στην επανάληψη της επιτυχηµένης καλλιτεχνικά και εµπορικά «Κατερίνας» του Κορτώ, που διασκεύασε και σκηνοθέτησε ο Γιώργος Νανούρης, αλλά και στις εξίσου εντυπωσιακές «Τρεις αδελφές», που θα επαναληφθούν στο θέατρο «Πορεία».
Παράλληλα, η Λένα Παπαληγούρα έχει κλείσει να παίξει τον «Μικρό Πρίγκιπα» στο οµώνυµο έργο του Εξιπερί, αλλά και στους φιλόδοξους «Τρισευτυχισµένους», που θα σκηνοθετήσει ο Γιάννης Χουβαρδάς στο θέατρο «Πορεία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved