Πέμυ Ζούνη: Τα τάλεντ σόου, ο φόβος και το ‘φως’ της ζωής της, η κόρη της!
Showbiz

Πέμυ Ζούνη: Τα τάλεντ σόου, ο φόβος και το ‘φως’ της ζωής της, η κόρη της!

Τη γνώμη της για τα τάλεντ σόους, για την αισιοδοξία που έχει αλλά και για την κόρη της Ελεονώρα η οποία είναι πλέον 22 ετών μιλάει η Πέμυ Ζούνη και είναι άκρως... αποκαλυπτική!

Σου έχουν προτείνει να συµµετάσχεις σε τάλεντ σόου, έτσι δεν είναι;

Ναι, αλλά δεν µε αφορά να κάνω κάτι τέτοιο. Πρέπει να µε εµπνέει κάτι για να το κάνω.

Άλλοι, λόγω κρίσης, ενέδωσαν...

Όσο τη βγάζω µε το θέατρο, τη σχολή όπου διδάσκω, τα σπικάζ που κάνω, δεν θα ενδώσω. Προς Θεού, δεν µέµφοµαι όσους το κάνουν. Απλώς εγώ δεν µπορώ να υπερασπιστώ κάτι που δεν µου πάει. Όσο αντέχω, δεν το κάνω...

Είσαι αισιόδοξη ότι θα φανεί κάποιο φως;

Είµαι φύσει αισιόδοξη, αλλά όχι θέσει... Βλέπω όσα γίνονται διεθνώς και τροµάζω! Βλέπω και όσα γίνονται εδώ και φοβάµαι! Μα η ελπίδα πεθαίνει τελευταία... Θέλω να πιστεύω ότι θα φανεί κάποια στιγµή λίγο φως.

Η κόρη σου η Ελεονώρα «φωτίζει» τη ζωή σου;

Είναι το «φως» της ζωής µου η Ελεονώρα, που έγινε πια 22 χρόνων και σπουδάζει στο Λονδίνο... Είναι πολύ καλό παιδί και είµαι πολύ υπερήφανη για εκείνη! Είναι ό,τι σηµαντικότερο στη ζωή µου...

Kαι η πολιτική; Θα επέστρεφες ποτέ σε αυτή;

Όσο υπήρξα σε αυτήν έδωσα µάχες γερές και αποχώρησα όταν απογοητεύτηκα... Ηταν µια χρήσιµη εµπειρία στη ζωή µου όλη αυτή η περίοδος, µου έµαθε πολλά, είδα πώς µπορεί να σε «πολεµήσουν» χωρίς όρια και παραιτήθηκα για λόγους αξιοπρέπειας. ∆εν µετανιώνω για την εποχή εκείνη, αλλά δεν ξέρω αν θα µπορούσα να το περάσω ξανά αυτό. Ποτέ δεν λέω ποτέ, όµως. Ποτέ... Το «τοπίο» όπως έχει διαµορφωθεί δεν µε ελκύει, αντιθέτως µάλιστα. Άσε που δεν µπορώ να αφήσω ξανά το θέατρο που λατρεύω.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved