Ο Φαίδων Κεφαλέας είναι ερωτευμένος και αυτή είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά!
Showbiz

Ο Φαίδων Κεφαλέας είναι ερωτευμένος και αυτή είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά!

Ο Φαίδων Κεφαλέας πήγε στη Νέα Υόρκη για σεµινάρια και σπουδές υποκριτικής και συνάντησε τη γυναίκα που «φώτισε» τη ζωή του! Ο νεαρός κούκλος που μας συστήθηκε µέσω της συµµετοχής του στο πάνελ της εκποµπής της Ελένης Μενεγάκη, αλλά και από τις συνεργασίες του µε τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος τον επέλεξε για δουλειές του στο θέατρο και την τηλεόραση, τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου και τον Σάκη Ρουβά βλέπει τη ζωή του να αποκτά φωτεινά χρώματα και αιτία είναι οι επιλογές που έχει κάνει!

Πριν από περίπου έναν χρόνο ο ανερχόµενος Φαίδωνας αποφάσισε να αρνηθεί δελεαστικές προτάσεις που του έγιναν και να φύγει για σπουδές στη Νέα Υόρκη, έχοντας βάλει στόχο να παλέψει για να βρει µια... θέση στον ήλιο. Έναν χρόνο µετά, έχει «πλουτίσει» παρακολουθώντας µαθήµατα υποκριτικής για το θέατρο αλλά και για τον κινηµατογράφο και φαίνεται πως βρίσκει τον δρόµο για την επιτυχία.
«Βρίσκοµαι πολύ κοντά στο να κλείσω µια γερή συµφωνία µε ένα από τα µεγαλύτερα talent agencies της Νέας Υόρκης. Για την ώρα, δεν µπορώ να... προδώσω κάτι περισσότερο, αλλά είµαι εξαιρετικά ενθουσιασµένος και αισιόδοξος», δηλώνει στη Real µε µεγάλη χαρά. Πρόσφατα επέστρεψε για λίγες εβδοµάδες στη χώρα µας, αλλά δεν ήταν µόνος! Συνοδευόταν από µια πανέµορφη κοπέλα και ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε σε βόλτες τους στα σοκάκια της Μυκόνου. Έμοιαζαν πολύ ερωτευµένοι και είχε µάτια µόνο ο ένας για τον άλλο. Ποια είναι η συνοδός του και τι... τρέχει µεταξύ τους; Ο Φαίδωνας, που δεν του αρέσει να µιλά για την προσωπική του ζωή, αρκείται στο να δώσει ελάχιστα στοιχεία. «Το όνοµά της είναι Άννα-Χριστίνα Αρβανίτη και είναι Eλληνοαµερικανίδα - οι γονείς της έχουν αλυσίδα εστίασης. Έχει αποφοιτήσει από το New York University, στο οποίο σπούδασε business and economics, και είµαστε ένα χρόνο µαζί». Σκέφτεται να προχωρήσει σοβαρά µαζί της; Μοιάζει, άλλωστε, αληθινά ερωτευµένος, όπως δεν τον έχουµε δει ποτέ ως σήµερα. «∆εν θέλω να πω ‘‘µεγάλα’’ λόγια από τώρα... Θα δείξει! Οι ρυθµοί της Νέας Υόρκης είναι πολύ διαφορετικοί από αυτούς της Ελλάδας. Ολα είναι τόσο γρήγορα που αρκετές φορές δεν σου δίνουν ούτε το περιθώριο να προλάβεις να σκεφτείς καν... Περνάµε τέλεια, πάντως, µε την Αννα-Χριστίνα κι αυτό αρκεί για την ώρα!».
Ο έρωτας αποτελεί µεγάλο κεφάλαιο στη ζωή και ο Φαίδωνας δεν αποτελεί εξαίρεση. «Ο έρωτας είναι κινητήριος δύναµη. ∆εν έχει ηθική. ∆εν έχει όρια. Και όπως λέει η συγγραφέας Μάρω Βαµβουνάκη, είναι και αγράµµατος. Ξέρει µόνο δύο λέξεις: σε θέλω!». Στον έναν χρόνο που ζει µακριά από την Ελλάδα, έχει αρχίσει να νοσταλγεί πολλά πράγµατα; «Μου λείπει πολύ, µου λείπει η ελληνική µας... τρέλα, µου λείπουν η οικογένειά µου και οι παρέες µου, αλλά στη Νέα Υόρκη δίνω... σάρκα και οστά στα όνειρά µου! Ελπίζω όλα να πάνε καλά και προχωρώ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved