Κολιανδρή: Τι λέει για τον γάμο της με τον Λούλη και το τρίτο παιδί;
Showbiz

Κολιανδρή: Τι λέει για τον γάμο της με τον Λούλη και το τρίτο παιδί;

Η Έμιλυ Κολιανδρή έχει παραδεχτεί πως ο γάμος της με τον Χρήστο Λούλη έχει περάσει από διάφορες δοκιμασίες.

Είχες δηλώσει ότι ο γάμος σου με τον Χρήστο έχει περάσει από 40 κύματα. Πώς καταφέρατε να ξεπεράσετε το τσουνάμι;

«Οι μακροχρόνιες σχέσεις δεν είναι και πολύ της μόδας. Η εποχή μας ευνοεί τις πιο σύντομες σχέσεις. Είναι και πιο γοητευτικές και με λιγότερες απαιτήσεις.. Πα να διαλέξεις να κάνεις αυτό το «σπορ», κάτι πρέπει να υπάρχει που να σε κρατά. Το επάγγελμα μας, που δεν έχει σταθερό ωράριο, κάτι που δυσχεραίνει τη ζωή μας, τώρα πια με τα παιδιά μπορεί να προκαλέσει εντάσεις. Οι περισσότερες εντάσεις έχουν προκύψει με την έλευση των παιδιών. Αν το δεις σύντομα και διαγνώσεις την αιτία των τσακωμών και καταφέρεις να μη χάσεις το πρωταρχικό «μαζί», μπορείς να ξεπεράσεις την καταιγίδα, το τσουνάμι και όποιο άλλο φυσικό φαινόμενο»

Πώς είναι η ζωή σου με δύο παιδιά;
«Είναι αρκετά δυσκολότερη απ' όσο φανταζόμουν, αλλά και πολύ πιο πλήρης. Μερικές φορές νομίζεις ότι δεν θα τα καταφέρεις, αλλά κάπως γίνεται και η ύπαρ1 ξη αυτών των παιδιών είναι σαν δώρο, οπότε σε κάνει να τα ξεχνάς τα 40 κύματα που έχεις περάσει. Έχω έναν γιο, τον Αλέξανδρο, που είναι τεσσεράμασι, και μία μικρούλα, που είναι ενός, τη Σμαράγδα. Τη μικρή τη βαφτίσαμε μόλις τον περασμένο Ιούνιο.


Ο Αλέξανδρος ζήλεψε με τον ερχομό της Σμαράγδας;
«Ναι, έκανε όλα αυτά που περίμενα, αλλά και αυτά που δεν περίμενα. Είναι ένα παιδί με αρκετά ισχυρή προσωπικότητα και έχει έναν δικό του τρόπο έκφρασης. Και αυτό δεν είναι και πολύ καλό, γιατί τα κρατά και σε μια ανύποπτη στιγμή μπορεί να' ξεσπάσει. Τώρα έχει συνηθίσει την παρουσία της, την επιζητεί και έχουν αρχίσει ένα είδος παρέας.

Σκέφτεσαι να κάνεις τρίτο;
«Όχι, με τίποτα! Ήδη και με το δεύτερο τα βγάζω πέρα πολύ δύσκολα, γιατί οι γονείς μου μένουν μακριά. Τα δύο, για τη δουλειά μας και τον τρόπο ζωής μας, είναι άθλος»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved