Μαντώ Γαστεράτου: «Η απώλεια των δικών μου ανθρώπων είναι η μεγαλύτερη μου φοβία»
Showbiz

Μαντώ Γαστεράτου: «Η απώλεια των δικών μου ανθρώπων είναι η μεγαλύτερη μου φοβία»

Για τις διάφορες φοβίες που έχει και πώς τις αντιμετωπίζει, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μαντώ Γαστεράτου.

Εκτός από την υψοφοβία έχεις άλλες φοβίες στη ζωή σου;

«Παλαιότερα είχα πολλές, τώρα με αρκετή δουλειά κάποιες κατάφερα να τις αποβάλω. Η σημαντικότερη φοβία που έχω αυτήν τη στιγμή είναι να είναι καλά οι γονείς μου. Όλα τα άλλα αντιμετωπίζονται. Η απώλεια των δικών μου ανθρώπων είναι η μεγαλύτερη μου φοβία»

Τις φοβίες της αντιμετώπισες μόνη σου ή με τη βοήθεια κάποιου ειδικού; «Μόνη μου, γιατί όταν κάνεις δουλειά με τον εαυτό σου και δεις το πρόβλημα σου κατάματα αντιμετωπίζεις την κατάσταση. Ένας ειδικός δεν θα σου δώσει την τελική λύση, αλλά θα σου δείξει τον δρόμο να ψάξεις καλύτερα την ψυχή σου και να καταλάβεις η κάνεις λάθος»

Εκτός από την υψοφοβία έχεις άλλες φοβίες στη ζωή σου; Παλαιότερα είχα πολλές, τώρα με αρκετή δουλειά κάποιες κατάφερα να τις αποβάλω. Η σημαντικότερη φοβία που έχω αυτήν τη στιγμή είναι να είναι καλά οι γονείς μου. Ολα τα άλλα αντιμετωπίζονται. Η απώλεια των δικών μου ανθρώπων είναι η μεγαλύτερη μου φοβία.

Δηλαδή, είσαι κατά της ψυχοθεραπείας; «Όχι, το αντίθετο, υπέρ είμαι. Στη δική μου περίπτωση δεν χρειάστηκε γιατί δεν ήταν κάτι το οποίο με έκανε να υποφέρω στην καθημερινότητα μου», λέει στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved