Χάρης Βαρθακούρης: Η αποκάλυψη για την κόρη του, ο καβγάς με τη σύζυγό του και το πιο γλυκό μήνυμα!
Showbiz

Χάρης Βαρθακούρης: Η αποκάλυψη για την κόρη του, ο καβγάς με τη σύζυγό του και το πιο γλυκό μήνυμα!

Ο Χάρης Βαρθακούρης μας έχει συνηθίσει σε αποκαλυπτικά του μηνύματα στο Facebook και ένα τέτοιο έγραψε πρόσφατα με αφορμή τα γενέθλια της μεγάλης κόρης του, Μελωδίας. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός θυμήθηκε τις πρώτες στιγμές που έζησε ως υποψήφιος μπαμπάς για τις οποίες αποκαλύπτει πως ήταν πολύ έντονες, ακόμα και με καβγάδες! Υπήρχε όμως λόγος σοβαρός και δίνει όλο το δίκαιο στη σύζυγό του Αντελίνα Τελώνη. Διαβάστε το γλυκό του μήνυμαγια την εξάχρονη, πλέον κόρη του, Μελωδία!

«Πριν απο 6 χρονια ακριβώς, Σάββατο 14 Αυγούστου του 2010, η ζωή μου άλλαξε για πάντα.
Η γυναίκα μου έφερε στον κόσμο αυτό το κοριτσάκι που κάθεται δίπλα μου στο τρενάκι του λούνα παρκ, αυτό το κοριτσάκι που το χαμογελο του κάνει την ψυχή μου να λάμπει, το αγγελούδι μου, την κουκλάρα μου, το πιο ευαίσθητο, πιο ακριβοδίκαιο και πιο τίμιο λαμόγιο του κόσμου, που τη βλέπω και λιώνω, που ακουσα απο τα χείλη της πρώτη φορα την πιο αγαπημένη μου λέξη όλων των εποχών (μπαμπά) και που, μαζί με την αδερφή της, μ’εχουν σαν πλαστελίνη και με κάνουν, κυριολεκτικά, ό,τι θέλουν και το απολαμβάνω όσο τίποτα. (όσοι πατεράδες έχετε κόρες, σίγουρα με νιώθετε)
Θυμάμαι όταν κάναμε το υπερηχογράφημα που θα βλέπαμε το φύλο του μωρού και είδα οτι ήταν κοριτσάκι, ντρέπομαι να το παραδεχτώ, αλλά απογοητεύτηκα. Μάλιστα στην επιστροφή, στο αυτοκινητο, τσακώθηκα με τη γυναίκα μου, διότι αρχισε να μου τη λεει για τα μουτρα που, αθελα μου, κατεβασα οταν ακουσα οτι περιμενουμε κοριτσι. Είχε όλο τo δίκιο του κόσμου. Αλλά ήμουν βλαξ. Για κάποιο λόγο ήθελα γιο και μόνο γιο. Που να’ξερα τότε οτι οι κορες ειναι το ωραιότερο δώρο που μπορει να κάνει η ζωή σε έναν άντρα.
Κι εγω υπήρξα διπλά τυχερός γιατι η γυναίκα μου μού έκανε δύο φορές αυτό το δώρο (κι ελπίζω σε μια τρίτη...)
Μελωδία μου, έρωτά μας, αστέρι μας, πρωτοτοκάκι μας, να σε χαιρόμαστε οσοι σε αγαπάμε, να σε καμαρώνουμε και να απολαμβάνουμε το γεγονός οτι με κάθε χρόνο που περνάει γίνεσαι καλύτερη σε όλα!
Σ’αγαπώ όσο δεν φαντάζεσαι... οσο δεν φανταζόμουν ούτε εγώ οτι είναι ανθρωπίνως δυνατό!
Εσύ, η αδερφή σου και η μητέρα σου με κάνατε να συνειδητοποιήσω πόσο όμορφη είναι η ζωή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved