Η Ζωή οδηγεί τον Σπαλιάρα στην… εκκλησία
Showbiz

Η Ζωή οδηγεί τον Σπαλιάρα στην… εκκλησία

Το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί, ερωτευμένοι και αποφασισμένοι αυτή τη φορά να επισημοποιήσουν τη σχέση τους που μετρά σχεδόν ενάμιση χρόνο.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας δηλώνει σε καθημερινή εφημερίδα, πως είναι πλέον ο πιο ευτυχισμένος άντρας του κόσμου και ότι η σύντροφός του είναι η γυναίκα της ζωής του!

Η επανασύνδεση έγινε πριν από δύο εβδομάδες κάτω από τα αστέρια της αθηναϊκής νύχτας σε πολυτελές εστιατόριο, ύστερα από πρόταση του ωραίου Γιάννη να βγουν για δείπνο. Η κατάληξη; Ένα φιλί αγάπης και ανταλλαγή όρκων ζωής.
«Το διάστημα που δεν ήμασταν μαζί μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Ποτέ δεν χάσαμε επαφή με τη Ζωή και το γεγονός ότι ξανασμίξαμε ήρθε πολύ φυσιολογικά», αποκαλύπτει ο Γιάννης Σπαλιάρας, που έκανε διακοπές με τη αγαπημένη του στη Χαλκιδική, στη Θεσσαλονίκη και στο Λιτόχωρο Πιερίας. «Αυτό που εκτιμώ στη Ζωή είναι η ειλικρίνεια, ο αυθορμητισμός της, η κοινή αγάπη μας για τη γυμναστική. Είναι τόσο γλυκιά, που... γλυκαίνει και τη δική μου ζωή» συμπληρώνει.
Το ζευγάρι σκέφτεται σοβαρά να επισημοποιήσει τη σχέση του. «Υστέρα από τόσο καιρό σχέσης είναι λογικό να το σκεφτόμαστε. Για το αν θα έχει αντίκτυπο στη δουλειά μου αυτό δεν ανησυχώ. Δεν λειτουργώ έτσι στα συναισθηματικά μου. Με τη Ζωή βγήκε τυχαία προς τα έξω, ίσως επειδή είμαστε καιρό μαζί και είναι από τις ελάχιστες σοβαρές και μακροχρόνιες σχέσεις μου», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved