Ετοιμάζουν θεματικό πάρκο στην Graceland του Elvis Prisley
Showbiz

Ετοιμάζουν θεματικό πάρκο στην Graceland του Elvis Prisley

Με αφορμή τα 39 χρόνια από τον θάνατό του, η Elvis Prisley Enterprises ανακοίνωσε την κατασκευή ενός θεματικού πάρκου απέναντι από την Greceland όπου ο «βασιλιάς» έζησε τα τελευταία 20 χρόνια της ζωής του.

Το νέο κέντρο ψυχαγωγίας, συνολικής έκτασης 18.580 τ.μ., θα περιλαμβάνει ένα γιγάντιο μουσείο, δύο εστιατόρια, έναν κινηματογράφο και έναν συναυλιακό χώρο 2.000 θέσεων. Το μουσείο θα φιλοξενεί εκατοντάδες αναμνηστικά αντικείμενα από κάθε στάδιο της ζωής του Ελβις, από τα φτωχικά παιδικά του χρόνια στο Τουπέλο του Μισισίπι και την πρώτη του ηχογράφηση έως τη χλιδάτη ζωή του ως ηθοποιός και μουσικός. Διαφορετικό τμήμα του μουσείου θα είναι αφιερωμένο στη μουσική και στους καλλιτέχνες που τον ενέπνευσαν, αλλά και στην αγάπη του για τα αυτοκίνητα. Εκεί θα βρουν στέγη 20 από τα πιο αγαπημένα του αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένης και της ροζ Cadillac.

Αλλωστε, στόχος της Elvis Presley Enterprises είναι να μετατρέψει την περιοχή της Graceland σε τουριστικό θέρετρο, καθώς μέχρι στιγμής ενδεικνυόταν μόνο για μονοήμερες εκδρομές. Το ξενοδοχείο κόστους 81.000.000 ευρώ έχει ήδη αρχίσει να δέχεται κρατήσεις δωματίων για τον προσεχή Οκτώβριο, που αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του για το κοινό, με τιμές διανυκτέρευσης από 145 ευρώ. Τα υπόλοιπα νέα κτίρια, που αποτελούν μέρος του έργου επέκτασης της Graceland, συνολικού κόστους 127.000.000 ευρώ, εκτιμάται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί έως την άνοιξη του 2017.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved