Μαρίνα Καλογήρου: Μιλάει πρώτη φορά για τον ξαφνικό χαμό του συζύγου της, πατέρα του γιου της!
Showbiz

Μαρίνα Καλογήρου: Μιλάει πρώτη φορά για τον ξαφνικό χαμό του συζύγου της, πατέρα του γιου της!

Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της Μαρίνας Καλογήρου ήταν όταν έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο σύζυγός της, Τάσος Ζαφειρόπουλος, πατέρας του παιδιού της, του γιου της που αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά της.

Έφυγε από τη ζωή μόλις πριν από έναν χρόνο και όπως είναι φυσικό, είναι νωπά ακόμα τα σημάδια της απώλειάς του στη ζωή της. Η ίδια, σε μία σπάνια εξομολόγησή της, μιλάει για τις δυσκολίες που συναντά τώρα που χρειάζεται να είναι και πατέρας και μάνα μαζί για τον μικρό.

Τι ρόλο έχει ο γιος σου στη ζωή σου;

Δεν θα ήθελα ακριβώς να έχει εκείνος ρόλο στη δική μου ζωή αλλά να έχω εγώ στη δική του για όσο εκείνος το χρειάζεται. Να τον φροντίζω, να τον υποστηρίζω, να τον μεγαλώνω, μέχρι να γίνει ένας ωραίος, ελεύθερος και ευτυχισμένος άνθρωπος.

Πριν από ένα χρόνο έφυγε από τη ζωή ο πρώην σύζυγός σου και πατέρας του παιδιού σου Τάσος Ζαφειρόπουλος. Πόσο δύσκολο είναι να είσαι και μητέρα και πατέρας για το παιδί σου;

Δεν ξέρω.... Ο Τάσος αυτό που κυρίως έδινε στο παιδί ήταν πολύ αγάπη. Αυτό συνεχίζω να κάνω, που έτσι κι αλλιώς το έκανα. Πολύ, όσο πιο πολύ αγάπη μπορώ.

Τι σε φοβίζει περισσότερο στο πέρασμα του χρόνου;

Το πέρασμα του χρόνου για μένα έχει συνδεθεί με την ελαφράδα, το ξαλάφρωμα, την εξέλιξη, τη γνώση, την απελευθέρωση, την ηρεμία. Μόνο θετικά πράγματα μου συμβαίνουν προς το παρόν μεγαλώνοντας. Αυτό που θα φοβόμουν θα ήταν το να σταματούσε για κάποιο λόγο αυτή η εξέλιξη.

Πηγή: Αγορά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved