Τζένη Μελιτά: «Δεν μου ταιριάζει η σοβαροφάνεια»
Showbiz

Τζένη Μελιτά: «Δεν μου ταιριάζει η σοβαροφάνεια»

Για τη συνεργασία της με την Μαντώ Γαστεράτου, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Τζένη Μελιτά.

«Δεν έχω γνωρίσει άλλο άτομο που να μην είναι ανταγωνιστικό. Είμαστε πολύ διαφορετικές, αλλά μας ενώνει μια ωραία τρέλα. Από την πρώτη μέρα που τη συνάντησα ήταν λες και γνωριζόμασταν χρόνια. Δεν ταιριάζουμε γιατί εκείνη είναι πιο τρελή, εγώ πιο μαζεμένη. Από την άλλη, εγώ βγαίνω τα βράδια, η Μαντώ δεν θέλει πολύ το ξενύχτι», λέει στο Πρώτο Θέμα.

Όσο για τι κρύβεται πίσω από το κεφάτο και χαμογελαστό κορίτσι που βλέπουμε στις εκπομπές; «Ακόμη και οι χαμογελαστοί άνθρωποι έχουμε τις μαύρες μας. Κι εγώ περνάω τις καταθλίψεις μου. Τότε προτιμώ να απομονώνομαι, να το ζω μόνη μου, χωρίς να μεμψιμοιρώ ή να κλαίγομαι. Δε θέλω κανέναν δίπλα μου»

Γιατί δεν άσκησε ποτέ το επάγγελμα του δικηγόρου; «Πήγα για άσκηση σε ένα δικηγορικό γραφείο και από τη δεύτερη μέρα τηλεφωνούσα στον πατέρα μου και του έλεγα: «Θέλω να φύγω από εδώ». Είναι μια δουλειά που δεν μου αρέσει. Δεν μου ταιριάζει η σοβαροφάνεια»

Οι γονείς της την επηρέασαν στις επαγγελματικές σου αποφάσεις; «Οχι, ο πατέρας μου παλιά ήταν αρχιτέκτονας. Εδώ και αρκετά χρόνια είναι ποιητής και αντιπρόεδρος σε διάφορες ενώσεις λογοτεχνών. Έχουμε πρόβλημα οικογενειακό! Ο πατέρας μου γράφει χαϊκού. Από εκείνον έχω πάρει την τρέλα που κουβαλάω. Οταν ήμασταν παιδιά το παιχνίδι στο σπίτι μας ήταν να δίνουμε μια λέξη, ένα ρήμα στον μπαμπά μας και εκείνος να μας γράφει ένα ποίημα επιτόπου», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved