«Έλεος» απαντά η Δημητρίου για το «ντου» της Εφορίας σε ταβέρνα που τραγουδούσε
Showbiz

«Έλεος» απαντά η Δημητρίου για το «ντου» της Εφορίας σε ταβέρνα που τραγουδούσε

Έφοδο πραγματοποίησαν άντρες του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος σε ταβέρνα όπου τραγουδούσε η Άντζελα Δημητρίου στον Αλμυρό Βόλου πριν από λίγες ημέρες, συγκεκριμένα την Παρασκευή πριν από το Δεκαπενταύγουστο. Κατά τον έλεγχο του κλιμακίου διαπιστώθηκε πως δεν είχαν κοπεί αποδείξεις σε 65 τραπέζια.

Έτσι, την Παρασκευή 12 Αυγούστου, κλιμάκιο της ΔΟΥ Νέας Ιωνίας μπήκε σε παραλιακό θέρετρο της ευρύτερης περιοχής του Αλμυρού, όπου τραγουδούσε η λαϊκή αοιδός των μεγάλων επιτυχιών. Οι ελεγκτές μπήκαν στην ταβέρνα που είχε «φουλάρει» από κόσμο, το κέφι είχε ανάψει για τα καλά και η Άντζελα Δημητρίου στα καλύτερα της τραγουδούσε «Φωτιά στα Σαββατόβραδα», ενώ οι θαμώνες απολάμβαναν νόστιμα κρέατα, ψημένα στη σούβλα και ντόπιο χύμα κρασί.

Κανείς μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ακολουθούσε ένα τεράστιο μπέρδεμα, το οποίο θα οδηγούσε σε κλείσιμο, για ένα 48ωρο, της πασίγνωστης κοσμικής ταβέρνας, αφού διαπιστώθηκε σωρεία παρατυπιών. Έτσι μεταξύ μπριζόλας και κρασιού, οι άντρες του κλιμακίου μπήκαν στο μαγαζί και κατευθύνθηκαν υπό τους ήχους των λαϊκών τραγουδιών στους υπευθύνους, ζητώντας να κάνουν έλεγχο στις αποδείξεις.

Οι ιδιοκτήτες, σύμφωνα με πληροφορίες, της εφημερίδας Freddo, «πάγωσαν», αφού σε λίγα λεπτά θα αποκαλυπτόταν ότι δεν είχαν κόψει αποδείξεις για πάνω από 65 τραπέζια κα ιως εκ τούτου θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved