Έμυ Λιβανίου: Σπάνιες ευτυχισμένες στιγμές με την κόρη της στην παραλία!
Showbiz

Έμυ Λιβανίου: Σπάνιες ευτυχισμένες στιγμές με την κόρη της στην παραλία!

Ενα από τα πιο ξένοιαστα καλοκαίρια της διανύει η Έμυ Λιβανίου, έχοντας απολαύσει µοναδικές διακοπές σε πολλά όµορφα µέρη της Ελλάδας, µε τελευταίο προορισµό της την όµορφη Λέσβο.

Σε όλα τα ταξίδια της είχε µαζί τα παιδιά της, στα οποία έχει αφοσιωθεί πλήρως, µοιράζοντας πλέον τη ζωή της ανάµεσα σε δουλειά και οικογένεια. Η γλυκιά δηµοσιογράφος ταξίδεψε για πέντε ηµέρες στο, κατά κοινή οµολογία, πανέµορφο νησί του βορείου Αιγαίου µε τη 14χρονη κόρη της Αλεξάνδρα, µε την οποία διατηρούν µία σπάνια σχέση! Μαµά και κόρη είναι αχώριστες και παρότι η νεαρή Αλεξάνδρα διανύει την εφηβεία της, η σχέση µε τη µητέρα της είναι περισσότερο φιλική παρά ανταγωνιστική, όπως συµβαίνει συνήθως σε αυτή την περίοδο κάθε νεαρού κοριτσιού!
Μπορεί από την παρέα τους να έλειπε ο µόνιµος συνοδός τους, ο 16χρονος γιος της δηµοσιογράφου, Κωνσταντίνος, ο οποίος προτίµησε τις ανέσεις του εξοχικού της οικογένειας στο Κιάτο από το να τις ακολουθήσει στο νησί, όµως είχαν καθηµερινή επικοινωνία από το τηλέφωνο µιλώντας µε τις ώρες, γεγονός που αποδεικνύει το πόσο δεµένη οικογένεια είναι οι τρεις τους. Μετά το διαζύγιό της από τον σύζυγό της Αντώνη Λιβάνιο, πριν από περίπου έξι χρόνια, η δημοσιογράφος έχει εκφραστεί πολλές φορές δηµόσια για τις δυσκολίες που έχει περάσει µεγαλώνοντας µόνη της, όπως υποστηρίζει, τα παιδιά της. «Επειδή τα µεγαλώνω µόνη µου, είµαι ιδιαίτερα υπερπροστατευτική µαζί τους, έχοντας όµως πολλή βοήθεια από τους δικούς µου. Για τα παιδιά µου, ο πατέρας µου και ο αδελφός µου λειτουργούν ως τα αντρικά πρότυπα στην οικογένεια», έχει παραδεχτεί σε πρόσφατη συνέντευξή της η δηµοσιογράφος, προσθέτοντας: «Η επιβράβευση για τον αγώνα που κάνω για να τα µεγαλώσω σωστά φαίνεται από τον σεβασµό που βλέπω στα µάτια τους». Και πράγµατι, η σχέση τους είναι πολύ δυνατή και γι’ αυτό σπάνια θα δει κανείς κάπου την Ε. Λιβανίου χωρίς την κόρη ή τον γιο της.
Η δηµοσιογράφος και η 14χρονη Αλεξάνδρα κατά την παραµονή τους στη Λέσβο, σύμφωνα με τη real, επισκέφθηκαν µερικά από τα πιο όµορφα µέρη του νησιού και έδειξαν εντυπωσιασµένες από τον παραδοσιακό οικισµό του Μόλυβου. Την ίδια περιοχή, µάλιστα, επέλεξαν και για τις θαλασσινές βουτιές τους, έχοντας µετατρέψει σε στέκι τους το «Congas Beach Bar» όπου η Έµυ εντυπωσίασε µε το καλλίγραµµο και αψεγάδιαστο σώµα της.
Ήταν τον περασµένο Απρίλιο όταν η Έμυ Λιβανίου παραδεχόταν την ευτυχία που βιώνει στην προσωπική της ζωή, χωρίς όµως να αποκαλύπτει την ταυτότητα του άντρα που βρίσκεται στο πλευρό της εδώ και λίγο καιρό. «Είµαι πολύ καλά και ευτυχισµένη και αυτό είναι καθοριστικό µέσα στο σπίτι, γιατί αν είµαι εγώ καλά, είναι περισσότερο καλά και τα παιδιά. ∆εν θέλω να βάλω τα παιδιά µου στη διαδικασία να µείνουµε στο ίδιο σπίτι µαζί µε τον σύντροφό µου», είχε παραδεχτεί, δείχνοντας απόλυτα συνειδητοποιηµένη σε ό,τι αφορά τις προσωπικές επιλογές της. Εκείνο που αποτελεί προτεραιότητά της είναι τα παιδιά της και οι ισορροπίες που θέλει να έχουν ώστε να κάνουν πραγµατικότητα τα όνειρα και τους στόχους τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved