Έλενα Ασημακοπούλου: «Δυσκολεύομαι πολύ να αποκτήσω δεύτερο παιδί»
Showbiz

Έλενα Ασημακοπούλου: «Δυσκολεύομαι πολύ να αποκτήσω δεύτερο παιδί»

Μπορεί η προηγούµενη τηλεοπτική χρονιά να κύλησε όπως ακριβώς ήθελε στα επαγγελµατικά, η µεγάλη επιθυµία ωστόσο της γοητευτικής ηθοποιού Έλενας Ασημακοπούλου, που δοκίµασε τις δυνάµεις της και στην παρουσίαση στην εκποµπή της Ναταλίας Γερμανού ««NaMaste»» στο «E», ακόµη δεν έχει πραγµατοποιηθεί. Και αυτή δεν είναι άλλη από το να γίνει για δεύτερη φορά µανούλα και να χαρίσει στην έξι χρόνων κόρη που έχει αποκτήσει µε τον Ιταλό ποδοσφαιριστή Μπρούνο Τσιρίλο, τη Μαρία Ροζάρια, ένα αδελφάκι.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να ανακοινώσω ευχάριστα νέα, όµως δυστυχώς δεν υπάρχουν µέχρι αυτή τη στιγµή που µιλάµε», λέει µε απογοήτευση στη Real η ηθοποιός και συνεχίζει: «Ενώ η πρώτη εγκυµοσύνη ήρθε πολύ ξαφνικά και απρόσµενα, µια δεύτερη που περίµενα να έρθει µε τον ίδιο τρόπο, αυτή τη φορά δεν έρχεται. ∆υσκολεύοµαι πολύ και θα έλεγα πως έχω ταλαιπωρηθεί αυτή τη χρονιά».
Την ίδια επιθυµία δείχνει να έχει και η γλυκιά κόρη του ζευγαριού, η οποία, όπως αποκαλύπτει η µητέρα της, ανυποµονεί να συµβεί το ευτυχές γεγονός. «Το θέλει πάρα µα πάρα πολύ και µου το λέει συνέχεια η Μαρία Ροζάρια», λέει η ηθοποιός, η οποία ξεκίνησε τις οικογενειακές διακοπές της από τη Νάπολη, απ’ όπου κατάγεται ο ποδοσφαιριστής σύζυγός της. Μάλιστα, τον ∆εκαπενταύγουστο γιόρτασαν εκεί τη γιορτή της κόρης τους, κάτι που δεν συνηθίζουν, αφού προτιµούν να βρίσκονται για διακοπές αυτές τις ηµέρες στην Ελλάδα. Παρ’ όλα αυτά, ο φετινός εορτασµός στην οικογένεια ήταν ξεχωριστός και µε έντονο άρωµα από Ιταλία.
Λίγες ηµέρες πριν, η οικογένεια Τσιρίλο έκανε ένα µικρό ταξίδι στην όµορφη επαρχιακή πόλη Ποσιτάνο, λίγα χιλιόµετρα µακριά από τη Νάπολη, για να απολαύσουν βουτιές και ηλιοθεραπεία. Επειδή, όµως, ακόµα και ο Ιταλός ποδοσφαιριστής θεωρεί πως σαν την Ελλάδα... πουθενά, σχεδίασαν λίγες ακόµα ηµέρες διακοπών στη µοναδική Σαντορίνη µαζί µε την κόρη τους. Όταν θα επέστρεφαν και από εκεί, η Ελενα και ο Μπρούνο ήθελαν να κάνουν άλλη µία µικρή απόδραση, αυτή τη φορά ροµαντική και µόνο για δύο, χωρίς όµως να έχουν ακόµα αποφασίσει τον προορισµό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved