Ανδρέας Μπάρκουλης: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δε θα ταφεί στον Πειραιά
Showbiz

Ανδρέας Μπάρκουλης: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δε θα ταφεί στον Πειραιά

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης θα ταφεί την Πέμπτη στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης στις 17:30. Ο σπουδαίος ηθοποιός ήταν Πειραιώτης και πολλοί αναρωτιούνται γιατί δεν θα ταφεί στον Δήμο Πειραιά στο νεκροταφείο-μνημείο της Ανάστασης.

Η οικογένεια Μπάρκουλη απευθύνθηκε πριν λίγες μέρες στο Δήμο Πειραιά μιας και γνώριζε ότι είναι στα τελευταία του ζητώντας να ταφεί στο νεκροταφείο της Ανάστασης.

Ο Δήμος Πειραιά ενημέρωσε την οικογένεια, ότι το εν λόγω νεκροταφείο αποτελεί πλέον μνημείο και δεν επιτρέπονται νέες ταφές (μόνο στους υπάρχοντες οικογενειακούς τάφους), βάσει της κείμενης νομοθεσίας.

Προκειμένου ο Δήμος Πειραιά όμως να τιμήσει τον Πειραιώτη ηθοποιό και με προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Πειραιά, σύμφωνα με το piraeuspress, προτάθηκε να ''φιλοξενηθεί'' ο Ανδρέας Μπάρκουλης σε οικογενειακό τάφο ενός επίσης γνωστού Έλληνα ηθοποιού, προκειμένου έτσι να ταφεί και να τιμηθεί από το Δήμο Πειραιά όπως του αρμόζει.

Όμως η οικογένεια Μπάρκουλη ήταν από την αρχή αρνητική και απάντησε αρνητικά.

Η άλλη πρόταση ήταν να πραγματοποιηθεί η κηδεία του αείμνηστου ηθοποιού στο νέο νεκροταφείο του Πειραιά στο Σχιστό, όπου θα γινόταν δημοσία δαπάνη από το Δήμο Πειραιά, αλλά η οικογένεια αρνήθηκε και έτσι θα γίνει στο Νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved