Έξαλλη η Πηνελόπη Πλάκα για τις φήμες χωρισμού από τον Κώστα Αποστολάκη!
Showbiz

Έξαλλη η Πηνελόπη Πλάκα για τις φήμες χωρισμού από τον Κώστα Αποστολάκη!

«Eίναι δυνατόν να με... βομβαρδίζουν στις διακοπές μου με τηλεφωνήματα για τα όσα γράφονται για γκρίζα σύννεφα και οριστικό χωρισμό μου με τον Κώστα; Και πρέπει εγώ να απαντήσω σε ανυπόστατες φήμες που εφευρίσκουν για να πουλάνε; Δεν το έκανα ποτέ και δεν πρόκειται να το κάνω». Αρκετά εκνευρισμένη φέρεται πως είναι τελευταία η Πηνελόπη Πλάκα και ο φιλικός κύκλος της αποκαλύπτει ένα πρόσφατο ξέσπασμά της στη Θεσσαλονίκη όπου γεμίζει τις μπαταρίες της.

Η ίδια φέρεται να είναι οργισμένη που δεν μπορεί να ησυχάσει από τη... βροχή τηλεφωνημάτων που δέχεται από ρεπόρτερ και είναι κάθετη στην άποψή της ότι δεν θέλει να μπει στο τριπάκι των απαντήσεων. Σύμφωνα με τον φιλικό περίγυρό της, η ηθοποιός συμπλήρωσε σε έντονους τόνους, σε αυτό το ξαφνικό ξέσπασμά της: «Δεν έχω να δώσω λογαριασμό σε κανέναν για τη ζωή μου. Άλλωστε, ο σύντροφός μου δήλωσε δημόσια πρόσφατα πως τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει και πως είναι ράδιο αρβύλες και μόνο! Ούτε αυτό τους αρκεί; Έχει θέατρο, ανέβηκα για διακοπές στην οικογένειά μου και τους φίλους μου. Δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από αυτό. Ας σταματήσουν πια αυτή την καραμέλα!».
Ομοίως έχει «φορτώσει» και ο Κώστας Αποστολάκης, ο οποίος έχει δηλώσει πρόσφατα ότι έχουν χωρίσει μόνο λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Παρ’ όλα αυτά, δεν σταματάνε κάποιοι να επιμένουν να βγάλουν... λαβράκι. Όπως επιβεβαιώνουν οι φίλοι τους, είναι μαζί και δεν ισχύει η φήμη που τους θέλει να ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους, σύμφωνα με τη real.
Η όμορφη ηθοποιός σύντομα επιστρέφει στην Αθήνα για να κλείσει τη νέα θεατρική της δουλειά και να κάνει γυρίσματα για την επιτυχημένη σειρά «Oι Συμμαθητές», που πήρε πράσινο φως και για νέο κύκλο επεισοδίων την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Όσο για τον Κώστα Αποστολάκη, αυτόν τον καιρό δεν μπορεί να βρίσκεται κοντά στην αγαπημένη του, καθώς πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ένα εξοχικό παρακαλώ», που παίζεται στο θέατρο «Αθηνά» και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία.
Μέσα στα προσεχή κοινά σχέδια των δύο ερωτευμένων είναι και να συγκατοικήσουν επιτέλους. Ο Κώστας Αποστολάκης της το ζητάει καιρό και μάλιστα επίμονα και, όπως ήδη γράψαμε, εκείνη του έχει πει ήδη το «ναι»! Προχωράνε μαζί και σίγουρα η συγκατοίκησή τους είναι ένα νέο, σοβαρό βήμα στη σχέση τους, που ήδη μετράει δύο ολόκληρα χρόνια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved