Ανδρέας Μπάρκουλης: Δείτε σε ποιον χάρισε το βιολί του στην τελευταία του έξοδο
Showbiz

Ανδρέας Μπάρκουλης: Δείτε σε ποιον χάρισε το βιολί του στην τελευταία του έξοδο

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης δεν πραγματοποιούσε συχνά νυχτερινές εξόδους.

Ωστόσο, την τελευταία φορά που ο ηθοποιός βγήκε για να διασκεδάσει αποφάσισε να χαρίσει το βιολί του, εκείνο που έπαιζε μουσική στην Ρένα Βλαχοπούλου στην ταινία «Μια τρελή τρελή σαραντάρα».


Ο Ανδρέας Μπάρκουλης και η σύζυγός του Μαρία πήγαν στο Κολωνάκι για να δουν τον Διονύση Ζάχο. Όταν ο μίμος έκανε την Ρένα Βλαχοπούλου, ο Ανδρέας Μπάρκουλης του έδωσε το βιολί του λέγοντάς του: «Είσαι ο ορισμός της Ρένας Βλαχοπούλου».
Ο Διονύσης Ζάχος μίλησε για την κίνηση του ηθοποιού που τον συγκίνησε στην Freddo: ««Με τίμησε ένας πολύ μεγάλος σταρ και άνθρωπος, με τίμησε πάρα πολύ π παρουσία του στις παραστάσεις μου. Αυτό για μένα ήταν ικανοποίηση της δουλειάς μου. Δυστυχώς, τώρα είμαι πάρα πολύ λυπημένος, διότι ακόμη πιο φτωχοί γινόμαστε στον πολιτισμό μας όταν χάνουμε τέτοιου είδους μεγάλους και ξεχωριστούς ανθρώπους. Τον ευχαριστώ λοιπόν πάρα πολύ διότι με τίμησε στις παραστάσεις μου, χαρίζοντας μου το βιολί και λέγοντας μου ότι είμαι ο ορισμός της Ρένας Βλαχοπούλου. Για μένα αυτό ήταν μεγάλη τιμή και τεράστια ικανοποίηση στα 1 6 χρόνια που δουλεύω, να με τιμάει αυτός ο μεγάλος άνθρωπος με αυτόν τον τρόπο. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και θα είμαι πάντα δίπλα τους, ό,τι κι αν χρειαστούν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved