Γιάννης Σπαλιάρας: «Η δήλωση για τις 4000 γυναίκες μου έκανε καλό»
Showbiz

Γιάννης Σπαλιάρας: «Η δήλωση για τις 4000 γυναίκες μου έκανε καλό»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας τον τελευταίο χρόνο βρίσκεται καθημερινά στα φώτα της δημοσιότητας.

Όλα ξεκίνησαν όταν δήλωσε πως έχει πάει με 4000 γυναίκες.

-Μετά τη δήλωση σου για το ότι έχεις «πάει» με 4000 γυναίκες, παίρνουν μεγάλη διάσταση τα λεγόμενα σου.
«Αυτό νομίζω γίνεται, περισσότερο, εδώ κι ένα χρόνο, μετά τη δήλωση μου για τις 4.000 γυναίκες, πριν δεν γινόταν τόσο πολύ. Τον τελευταίο χρόνο αναπαράγουν πολύ δηλώσεις μου τα μέσα. Προσπαθώ να μην προκαλώ, να προβάλω όλες τις πτυχές του χαρακτήρα μου κι όλα αυτά που κάνω. Αγαπάω πολύ τη γυμναστική κι όχι μόνο τις γυναίκες, όπως και την υποκριτική. Πολλές φορές με στεναχωρεί που τρέχω σε νοσοκομεία να επισκεφθώ παιδάκια ή να συμμετέχω στις αιμοδοσίες και να μην «περνάει» τίποτα από αυτά και να κρέμονται όλοι σε μια δήλωση ερωτικού περιεχομένου. Δεν είπα να περάσει αδιάφορα μια τέτοια δήλωση, αλλά να προβάλουμε και τις άλλες πτυχές ενός ανθρώπου»


-Διαπιστώνω, σύμφωνα με τα λεγόμενα σου, ότι η παραπάνω δήλωση σου έκανε καλό.
«Δεν μπορώ να πω ότι μου δημιούργησε πρόβλημα. Έχει αλλάξει η ζωή μου από πέρσι. Υπάρχουν πράγματα που δεν μου αρέσουν, υπάρχουν στιγμές, στις διακοπές μου, που θέλω να είμαι ήρεμος σ' ένα χωριό, κι έχω πολύ μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα, δεν είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια. Υπάρχουν στιγμές που έχω νιώσει άβολα, όπως την ώρα που τρώω να έρχονται πάνω μου και να μου ζητάνε να βγάλουμε φωτογραφίες. Αυτό όχι μόνο την ώρα του φαγητού, αλλά και σε στιγμές που είμαι ήρεμος με την κοπέλα μου, σε κάποια μέρη, έρχεται κόσμος. Μου αρέσει να φωτογραφίζομαι μαζί τους και να μου μιλάνε, εκτός από λίγες στιγμές που είναι μια μένα. Με φωτογράφησαν παραράτσι στο Λιτόχωρο, στην Κατερίνη, που είναι ένα μέρος πολύ ήσυχο. Συνειδητοποίησα ότι δεν είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια, όπου και να πάω κάποιος θα με βγάλει φωτογραφία. Πρέπει να πάω κάπου τελείως μόνος μου, αν θέλω να ηρεμήσω»

-Αυτό δεν είναι το ζητούμενο των ανθρώπων που βρίσκονται στο χώρο της σόου μπιζ, να είναι συνεχώς στα φώτα της δημοσιότητας;
«Ας μην είμαστε υποκριτές, στο χώρο μας είναι καλό να είμαστε αναγνωρίσιμοι. Είμαι 20 χρόνια στο χώρο της σόου μπιζ και προσπαθώ όπως και άλλοι, να είμαστε στην επικαιρότητα, μπροστά στα φώτα, δεν λέω ότι με ενοχλεί, θα ήταν ψέμα, τα θετικά είναι πολύ περισσότερα. Όποιος λέει ότι τα αρνητικά της δημοσιότητας είναι περισσότερα, είναι ψέμα. Δεν μπορεί να επιδιώκεις να είσαι διάσημος και μετά να σε ενοχλεί και να λες ότι τα αρνητικά είναι περισσότερα, είναι ψέμα. θεωρώ ότι τα θετικά είναι περισσότερα και μετά τη δήλωση που έκανα για τις 4000 γυναίκες, αλλά και γενικά της δημοσιότητας, εκτός από λίγες στιγμές που είναι προσωπικές»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved