Είχε παντρευτεί και είχε παιδί και οι γονείς του δεν το ήξεραν
Showbiz

Είχε παντρευτεί και είχε παιδί και οι γονείς του δεν το ήξεραν

Ήταν και παραμένει ένας ωραίος άντρας με επιτυχία στο γυναικείο φύλο.

Πριν κλείσει τα 18 του χρόνια, αποφάσισε να παντρευτεί την κοπέλα του, η οποία έμεινε έγκυος. Αυτό το γεγονός το είχε κρύψει από τους γονείς του.

Πού γεννηθήκατε;
«Στη Θήβα, όπου ο πατέρας μου ήταν διευθυντής του ΟΤΕ. Σε πολύ νεαρή ηλικία πήγαμε για ένα μικρό διάστημα στην Κεφαλλονιά, τόπο καταγωγής του -η μητέρα μου ήταν από τη Μάνη-, και από τα 12 μου χρόνια ήρθαμε στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσα. Τελείωσα το περιβόητο 2ο Γυμνάσιο Αρρένων και μετά τη Σχολή Γουναράκη. Εκεί, σε ηλικία 16 ετών, άρχισα να παίζω ντραμς, έφτιαξα το πρώτο συγκρότημα, τους Formost, και στη β' λυκείου ενσωματώθηκα στους Idols. Πήγαινα σχολείο, έπαιζα ντραμς και τραγουδούσα. Στην κυριολεξία, στα 19 χρόνια μου ήμουν επαγγελματίας τραγουδιστής και είχα τη χαρά να συνεργαστώ με τον Γιάννη Βογιατζή στην Πλάκα, σε ένα σχήμα με την Πόλυ Πάνου και την Τζένη Βάνου» εξήγησε ο Γιώργος Γερολυμάτος σε συνέντευξή του σε καθημερινή εφημερίδα και συνέχισε:

Πώς μπήκε μέσα σας το μικρόβιο της μουσικής;
«Τραγουδούσα πολύ καλά από μικρός. Με έβαζαν όλοι και έλεγα από επτανησιακές καντάδες μέχρι δημοτικά. Αλλά μου άρεσαν και τα τραγούδια της εποχής. Άκουγα Beatles, Rolling Stones και μπήκα στο πνεύμα των συγκροτημάτων. Ήμουν ποπ, δεν ήμουν ροκ»

Ως παιδί πώς ήσασταν;
«Ήσυχο και καλό. Ήμουν πολύ ντροπαλός, όσον αφορά και τη δουλειά και τις γυναίκες, αλλά μετά, ήθελα - δεν ήθελα, μου έφυγε η ντροπή»

Και πώς ακολουθήσατε ένα επάγγελμα μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας;
«Με βοήθησε ο Γιώργος Κατσαρός, ο οποίος είναι και ο μέντοράς μου. Μου έδωσε την εποχή εκείνη, στην ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη «Πονηρό θηλυκό, κατεργάρα γυναίκα», το τραγούδι των τίτλων «Και τώρα που τελειώσαμε τι έγινε». Μεγάλη επιτυχία! Στη συνέχεια με βοήθησε πολύ και στο στήσιμο. Μου είπε πέντε Ο Γιώργος Γερολυμάτος σε μικρή ηλικία. Δεξιά: Η αγάπη του για τα αεροπλάνα τον έκανε πιλότο πράγματα κι εγώ πήρα τον «αέρα» και μετά ποιος με κράταγε!»

Καλός μαθητής;
«Μέτριος. Ίσα που περνούσα την τάξη, συν έναν δυο βαθμούς πάνω, δηλαδή με 13 και 14. Το μυαλό μου ήταν στη μουσική»

Ήσασταν και αθλητής του δεκάθλου στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο.
«Είχα πολλές επιτυχίες, αλλά δεν κράτησε πολύ αυτή η ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό, γιατί αφιέρωνα πολύ χρόνο στις πρόβες που έκανα με τα γκρουπ. Ξενυχτούσα και το πρωί είχα σχολείο. Δεν προλάβαινα. Είχα την υποχρέωση να τελειώσω το γυμνάσιο. Εν τω μεταξύ, παντρεύτηκα σε πολύ μικρή ηλικία. Ο πρώτος γάμος μου έγινε πριν κλείσω τα 18 μου. Η τότε γυναίκα μου, μεγαλύτερή μου και πολύ όμορφη, ήταν Γερμανίδα μανεκέν. Τον έκανα κρυφά από τους γονείς μου, αν και ήξεραν ότι ήταν κοπέλα μου. Τους σεβόμουν πολύ. Εμένα στην Ιωάννου Δροσοπούλου, σε μια γκαρσονιέρα. Ήρθε μια ημέρα ο πατέρας μου να με αναζητήσει και του λένε «ο κ. Γερολυμάτος με τη σύζυγό του και το παιδάκι τους μετακόμισαν». Κι έμεινε ‘’κάγκελο’’»

Είχατε παιδί και δεν το ήξεραν;
«Ναι, δεν ήξεραν ότι είχα κάνει παιδί»

Η αντίδρασή τους;
«Όταν το είδαν, ηρέμησαν. Κατάλαβαν, όμως, ότι αυτός ο γάμος δεν θα κρατήσει πολύ, γιατί ήμουν αρκετά μικρός. Μεγάλωσα τον γιο μου με πολύ ωραίο τρόπο. Μία ήμασταν μαζί με την πρώην σύζυγό μου, μία δεν ήμασταν. Ως γάμος κράτησε λίγο, ως σχέση αρκετά. Αργότερα κι άλλες κοπέλες πέρασαν από τη ζωή μου, ερωτεύτηκα πολλές φορές. Δεν έπαψα να τη βλέπω, να είμαστε μαζί με το παιδί, να πηγαίνω στη Γερμανία, να έρχεται εκείνη εδώ. Ήμασταν αγαπημένοι. Τώρα δεν ζει... Πέθανε από καρκίνο αρκετά χρόνια πριν. Ο γιος μου είναι εδώ, στην Αθήνα. Έχει γυμναστήρια και έχω και δύο εγγονάκια, εννέα και επτά ετών. Και η κόρη μου από τον δεύτερο γάμο μου, η Ηλαϊάνα, είναι οκτώ ετών»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved