Γιώργος Γερολυμάτος: «Ήμουν ο πρώτος καλλιτέχνης που πέταξε»
Showbiz

Γιώργος Γερολυμάτος: «Ήμουν ο πρώτος καλλιτέχνης που πέταξε»

Ο Γιώργος Γερολυμάτος μίλησε για την εκπαίδευση και το πτυχίο του πιλότου. 

Έχετε κάνει εμφανίσεις παντού.
«Δεκαεπτά φορές στην Αμερική και 12 φορές στην Αυστραλία. Έχω πάει στην Αφρική, αλλά και σε όλη την Ευρώπη, στα μεγαλύτερα θέατρα. Έχω τραγουδήσει στους καλύτερους χώρους. Το πάθος του Ελληνισμού είναι το κάτι άλλο, ειδικά στην Αυστραλία! Όταν πηγαίνουμε εκεί, σκίζονται για να μας περιποιηθούν. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια πήγαν κάποιοι τραγουδιστές και σχήματα που χαλάσαν τη συνταγή. Πήραν μόνο τα λεφτά και δεν έκαναν τη δουλειά τους όπως έπρεπε, και πικράθηκαν οι ομογενείς. Εμείς, όταν πηγαίναμε, τους κάναμε ευτυχισμένους. Δεν τραγουδούσαμε μιάμιση ώρα και άντε να φύγουμε. Το νιώθαμε - δεν το κάναμε για τα χρήματα»

Έχετε κρατήσει φιλίες;
«Με αγαπάει πολύς κόσμος κι αυτό είναι αμοιβαίο. Τώρα, βέβαια, περάσαν τα χρόνια και κάνω λίγες και επιλεκτικές δουλειές. Εμφανίζομαι στο Gold Piano Bar Restaurant, στο Μπουρνάζι. Και τον χειμώνα εκεί θα είμαι για τρίτη χρονιά. Με τον Τέρη Ιερεμία θα κάνουμε ένα καταπληκτικό πρόγραμμα, που θα απευθύνεται σε Στα πρώτα καλλιτεχνικά βήματά του. Δεξιά: Πρωτοχρονιά του 1972 με τους Πουλόπουλο και Πάριο στη Νεράιδα Καλαμακίουόλα τα καλά γούστα»

Καθότι είστε πρωτοπόρος, πήγατε και στο «Dancing with the stars» το 2011.
«Καλά πήγα εκεί. Είδα ότι μπορώ να το κάνω και δεν κόλλησα. Ηταν κάτι πολύ όμορφο για μένα. Προσπάθησα με την αγάπη του κόσμου»

Πάντως, γενικότερα, δεν διστάζετε να δοκιμάζετε πράγματα.
«Όχι, είμαι πρωτοπόρος σε πολλά. Το ίδιο συμβαίνει και με τα αεροπλάνα: ήμουν ο πρώτος καλλιτέχνης που πέταξε. Ήμουν στην Αερολέσχη Πειραιώς, είχα εκπαιδευτή και πήρα το πτυχίο. Από μένα πήρε και ο Κώστας Μακεδόνας, ο οποίος είναι και πολύ καλός επαγγελματίας. Εγώ τώρα δεν πετάω. Είναι και ακριβό χόμπι. Είχα μεγάλη αγάπη από μικρό παιδί στα αεροπλάνα. Θα γινόμουν πιλότος αν δεν γινόμουν τραγουδιστής. Όμως, δεν ήμουν καλός στα Μαθηματικά για να περάσω στη Σχολή Ικάρων»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved