Αλεξία Μουστάκα: «Ο πατέρας μου ήταν σχολή για μένα»
Showbiz

Αλεξία Μουστάκα: «Ο πατέρας μου ήταν σχολή για μένα»

Η Αλεξία Μουστάκα μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση και τον πατέρα της.

Συνδύασες δουλειά με διακοπές το καλοκαίρι;

Κάναμε περιοδεία με την παράσταση «Μάνα είναι μόνο... ένας», την οποία τελειώνουμε στα μέσα Σεπτεμβρίου. Στις 2 Σεπτεμβρίου είχαμε παράσταση στο Άλσος Νέας Σμύρνης, μετά στο Ψυχικό και στη Γλυφάδα. Υπάρχει μια περίπτωση να συνεχίσουμε και το χειμώνα περιοδεία το έργο, κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Δουλεύαμε και όταν βρίσκαμε ευκαιρία κάναμε και κάνα μπανάκι. Άμα ευχαριστιέσαι το έργο, όσο το ευχαριστιέμαι εγώ φέτος, ευχαριστιέσαι τα πάντα. Ακόμα κι όταν δεν πηγαίνει καλά εισπρακτικά.

-Τι εννοείς;

Κάποιες φορές μπορεί να μην έχει πολύ κόσμο, όμως ευχαριστιέμαι πολύ αυτό που κάνω, που δεν με νοιάζει. Το κοινό γελάει, είτε είναι πολλοί είτε λίγοι. Σίγουρα θέλεις να βλέπεις το θέατρο γεμάτο, αλλά και όταν δεν είχαμε πολύ κόσμο, το ευχαριστιόμασταν. Ο παραγωγός ς για να του φτιάχνει το κέφι, τις ημέρες που δεν είχε κόσμο έβγαινε κι έβλεπε την παράσταση μας, γελούσε κι έλεγε: «Μπράβο ρε παιδιά». Για το χειμώνα συζητάω κάτι θεατρικό κι ελπίζω να συμβεί.

Στην τηλεόραση σε έχουμε δει λίγο

Έχω κάνει παλαιότερα κάποια μικρά πραγματάκια, περασματάκια εδώ κι εκεί. Είχα κάνει μια συμμετοχή στις «Επτά Θανάσιμες πεθερές», στην κινηματογραφική ταινία του Γιάννη Σμαραγδή «Ελ Γκρέκο», που είχε παίξει και ο πατέρας μου εκεί, πάλι ένα μικρό περασματάκι.

-Γιατί «περασματάκια» και όχι ρόλους;

Έχω τελειώσει τη θεατρική σχολή «Ίασμος». Ο πατέρας μου, ο Σωτήρης Μουστάκας, ήταν σχολή. Υπάρχει μια προκατάληψη, σε σχέση με τα παιδιά των ηθοποιών, που ίσως κάποιες φορές να είναι δικαιολογημένη. Λένε: «Τι θέλει τώρα αυτός;», μπορεί να είναι ατάλαντος...

-Βίωσες αυτής της μορφής το ρατσισμό;

Ναι, υπάρχει ρατσισμός σ' αυτό το κομμάτι. Η αλήθεια είναι ότι αφότου «έφυγε» ο πατέρας μου, δούλεψα περισσότερο στο ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας, εκεί ήταν η βάση μου για πολλά χρόνια. Εκεί δεν τον βίωσα, με αποδέχθηκαν αμέσως και μου δόθηκαν ευκαιρίες. Τώρα, σιγά-σιγά, αρχίζω και ανοίγομαι στα μέρη της Αθήνας, τον τελευταίο χρόνο, που με είδαν κάποιοι άνθρωποι και είπαν: «Δεν είναι ένα ατάλαντο παιδάκι γνωστού ηθοποιού, μπορεί να κάνει πράγματα».

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved