Αλεξία Μουστάκα: «Οι γονείς μου δεν ήθελαν να γίνω ηθοποιός»
Showbiz

Αλεξία Μουστάκα: «Οι γονείς μου δεν ήθελαν να γίνω ηθοποιός»

Η Αλεξία Μουστάκα ακολούθησε τα επαγγελματικά βήματα των γονιών της , αλλά εκείνοι δεν ήθελαν ν’ ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Η μαμά μου, όταν πήγα στη θεατρική σχολή, δεν ήταν πολύ καλά στην υγεία της. Με τον πατέρα μου έζησα όλο αυτό το διάστημα της σχολής. Δεν νομίζω να ήθελε κανένας από τους δύο να γίνω ηθοποιός. Ξεκίνησα με το τραγούδι, μετά σκέφτηκα το θέατρο» εξήγησε στο Λοιπόν και συνέχισε:

«Καλομαθημένη, αλλά είχα πολλά πρώτα ξαδέλφια, που μεγαλώσαμε σαν αδέλφια. Ο μπαμπάς μου είχε άλλα 7 αδέλφια, έχω 21 πρώτα ξαδέλφια από την Κύπρο, μεγάλη οικογένεια, έχουμε επαφές, όχι με όλους, αλλά με κάποιους ειδικά έχω λατρεία. Η μαμά είχε άλλες δύο αδελφές, με τον έναν ξάδελφο μου μεγαλώσαμε μαζί, ζούσαμε 5-6 χρόνια στο ίδιο σπίτι, είχε έρθει από την Αυστραλία η θεία μου, όταν ήταν μικρός ο Άλαν. Έχω ξαδέλφια στον Καναδά, στην Αυστραλία, την Αφρική, την Αμερική. Μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια, μπορεί να φύγω για μήνες. Μικρή, τα Σαββατοκύριακα, οι δικοί μου με έστελναν από εδώ κι από εκεί. θυμάμαι να μένω με τον Φώτη Μεταξόπουλο και τη Νάντια Φοντάνα, λατρείες μου μεγάλες, ειδικά η Νάντια. Τα περισσότερα Σαββατοκύριακα πήγαινα στον Νίκο Γκάτσο, καθόμασταν με τον Μάνο Χατζιδάκι και με πολλούς άλλους, όπου βέβαια δεν καταλάβαινα ποιους είχα δίπλα μου και με ποιους έτρωγα μαζί. Ο Γκάτσος ήταν ο καλύτερος φίλος των γονιών μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved