Η Σεμίνα Διγενή περιγράφει με μοναδικό τρόπο την εμπειρία της από τον αξονικό τομογράφο! Τι συνέβη;
Showbiz

Η Σεμίνα Διγενή περιγράφει με μοναδικό τρόπο την εμπειρία της από τον αξονικό τομογράφο! Τι συνέβη;

Την ‘δύσκολη’ για πολλούς εμπειρία του να υποβληθούν σε εξέταση στον αξονικό τομογράφο περιγράφει από τη δική της οπτική η Σεμίνα Διγενή η οποία χρειάστηκε να περάσει αυτή τη διαδικασία.

Με μεγάλη περιγραφικότητα, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μας έκανε να γελάσουμε ενώ ακολούθησαν και σχόλια καλών της φίλων, ανάμεσά τους η Ντέσσυ Κουβελογιάννη και ο Γιάννης Βούρος οι οποίοι περιέγραψαν τη δική τους εμπειρία. Δείτε τι έγραψε η Σ. Διγενή: «Λοιπόν... στα 12 λεπτά μέσα στον μαγνητικό τομογράφο (έτσι λέγεται;) σκεφτόμουν την Κίρκη, τον Νικόλα, την ταινία του Γούντι Άλεν, ένα σκασιαρχείο στην Α’ Γυμνασίου, το παστίτσιο της κ. Αντιγόνης, τη μαμά μου στην πόρτα, το εμβόλιο στην Τρίτη Δημοτικού, τον Καντάφι, το κολύμπι στα ζεστά νερά της Ίσκια, ένα χαστούκι, μία Τζια, μια μπουνιά σε τζαμαρία, ένα φιλί πίσω από το Δημαρχείο, και τα αίματα στη Βενετία. Αυτά σκεφτόμουν μέσα στη σιχαμερή κονσέρβα το κέρατό μου μέσα...».
Ένα από τα σχόλια που ακολούθησαν την παραπάνω ανάρτηση ήταν αυτή της Ντέσσυς Κουβελογιάννη η οποία έγραψε:
«Αχ θεά μου εσύ! Σε νιώθω! Τρεις φορές έχω μπει! Μια για κεφάλι και δύο για αυχένα! Αλλά δεν σκεφτόμουν παρά μόνο ένιωθα... Ένιωθα σαν τον Μπομπ τον μάστορα που έσπαγα πλάκες τσιμέντου με τρυπάνι! Ήμουν συγχρονισμένη με τον ήχο!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved