Δήμητρα Ματσούκα: «Προτάσεις έχω μα απέχω συνειδητά»
Showbiz

Δήμητρα Ματσούκα: «Προτάσεις έχω μα απέχω συνειδητά»

Η Δήμητρα Ματσούκα δέχεται προτάσεις για τηλεοπτική επιστροφή, αλλά όπως εξήγησε απέχει από επιλογή.

Νιώθεις ότι έδεσες με την ομάδα του «Συρανό»; Πώς είναι η συνεργασία σου με τον Γιάννη Κακλέα και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο;
«Νοιώθω πια να με συνδέει μια ουσιαστική αγάπη με όλους τους συντελεστές και όχι μόνο τους επικεφαλής αυτής της ιστορίας, που είναι βεβαίως ο Γιάννης και ο Βασίλης. Νοιώθω τυχερή αυτό το καλοκαίρι. Κάνω τη δουλειά που αγαπώ και συνεργάζομαι με ανθρώπους ταλαντούχους και αξιαγάπητους. Ειλικρινά. Σπάνια συμβαίνει μια παράσταση να τυγχάνει τέτοιας ανταπόκρισης. Στην υπόκλιση στο τέλος, όλοι μας, τα χάνουμε. Είναι αδύνατον να συνηθίσουμε την εικόνα ασφυκτικά γεμάτων θεάτρων, με θεατές που είναι όρθιοι και χειροκροτούν για ώρα...»

Πόσα κοινά στοιχεία και πόσα διαφορετικά έχει η Ρωξάνη με την Δήμητρα;
«Στη χρονική φάση που με ρωτάτε, βρίσκω μόνο κοινά. Πλέον η Ρωξάνη είμαι εγώ. Κάτι που δε συνέβαινε από την αρχή. Και ισχύει μόνο κατά τη διάρκεια της παράστασης. Στην προσωπική σου ζωή, είσαι ρομαντική; Θέλεις έναν άντρα να σε προσεγγίζει με τρυφερά λόγια αγάπης ή τον προτιμάς πιο μάτσο; Επιμένω να λέω ότι στην προσωπική μου ζωή είμαι ρομαντική κατ΄εξαιρεσιν και κυρίως βραδινές ώρες»

Νιώθεις άγχος πάνω στη σκηνή;
«Νοιώθω όμορφα πάνω στη σκηνή. Τις περισσότερες φορές έστω. Αλλά τις πολύ περισσότερες»

Γιατί απέχεις τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση; Δεν σου έχουν γίνει προτάσεις ή σου έχουν γίνει αλλά δεν ήταν οι κατάλληλες;
«Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, και σε χρυσές εποχές της ελληνικής τηλεόρασης, όπου και πολλά σήριαλ γίνονταν και πολλά χρήματα δίνονταν στους πρωταγωνιστές, έχω κάνει τέσσερα σήριαλ. Είχα και διατηρώ υψηλά στάνταρ για τη δουλειά μου, κάτι που καθιστά δύσκολη τη συχνότητα στη τηλεοπτική μου παρουσία. Προτάσεις έχω όπως και είχα, μα απέχω συνειδητά. Ελπίζω ωστόσο σε αυτό που θα με κάνει να επιστρέψω. Αγαπώ το γύρισμα, και την δυνατότητα που δίνεται από την τηλεόραση στον ηθοποιό να επικοινωνήσει με τον πολύ κόσμο. Αρκεί ο λόγος και ο στόχος να έχει αξία» εξήγησε στην Αγορά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved