Stan: «Έχω μεγάλο καημό να…»
Showbiz

Stan: «Έχω μεγάλο καημό να…»

Ο Stan έχει συνεργαστεί με αρκετούς καλλιτέχνες, αλλά όχι με όλους. Ως καλλιτέχνης και ο ίδιος έχει όνειρα, στόχους και καημούς.

-Ουσιαστικά στις συνεντεύξεις σου δεν χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου ως τραγουδιστή, αλλά ως καλλιτέχνη που έχει ως προτεραιότητα του την μουσική. Για ποιες φωνές ονειρεύεσαι να γράψεις κομμάτια;
«Θα ήθελα οπωσδήποτε κάποια στιγμή να συνεργαστώ δισκογραφικά με τον Γιάννη Πάριο, ο οποίος από μόνος του είναι μια μουσική ιστορία στην Ελλάδα, αλλά και με τον Βασίλη Καρρά, που την περσινή σεζόν δουλέψαμε μαζί σε νυχτερινό κέντρο. Επίσης, έχω μεγάλο καημό να γράψω κομμάτια για την Πάολα, επειδή της έχω μεγάλη αδυναμία και ήταν ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο δούλεψα μαζί του στην νύχτα. Ωστόσο, είμαι πολύ ντροπαλός και δεν μπορώ να χτυπήσω την πόρτα κάποιου για να του δώσω τραγούδια μου. Αφήνω τις συνεργασίες να έρχονται με την φυσική ροή των πραγμάτων»

-Με καλλιτέχνες από την άλλη όχθη του «ποταμιού» θα ήθελες να δουλέψεις; Για παράδειγμα μας έκανε αίσθηση η selfie που δημοσίευσες με τον Διονύση Σαββόπουλο.
«Φυσικά γιατί αυτοί οι άνθρωποι κρύβουν από πίσω τους όλη την κουλτούρα της Ελλάδας. Θέλω πολύ να δουλέψω με τον Σαββόπουλο και τον Κραουνάκη, ακριβώς επειδή πίσω από τις μελωδίες και τους στίχους τους υπάρχει μια τεράστια κουλτούρα. Είναι μοναδικοί καλλιτέχνες στο είδος τους και σίγουρα μια τέτοια συνεργασία θα με έκανε και μένα τον ίδιο πολύ καλύτερο καλλιτέχνη, επειδή δίπλα τους θα μάθαινα πολλά πράγματα. Μακάρι κάποια στιγμή στο μέλλον να συνεργαστώ μαζί τους» εξήγησε στην Αγορά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved