Stan: «Η νύχτα ανέκαθεν ήταν δύσκολη»
Showbiz

Stan: «Η νύχτα ανέκαθεν ήταν δύσκολη»

Ο Stan μπορεί να μην βρίσκεται πολλά χρόνια στον χώρο του τραγουδιού και της νύχτας, ωστόσο έχει καταλάβει τις δυσκολίες που υπάρχουν.

-Το φετινό καλοκαίρι το «Ζηλεύω που σ’ έχει» είχε την τιμητική του σε όλες τις παραλίες και τα νησιά και κατά μία έννοια έγινε ο νέος ύμνος του χωρισμένου. Αν αυτό δεν είναι για σένα επιτυχία, τότε τι είναι;
«Νομίζω ότι αν ένα κομμάτι μιλάει στην ψυχή του Έλληνα, τότε τον αγγίζει περισσότερο από ένα εύκολο τραγούδι που λέει «σ’ αγαπώ-μ’αγαπάς». Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο κόσμος έχει αγκαλιάσει τα τραγούδια μου από την πρώτη ημέρα που άρχισα να γράφω μουσική και να δημιουργώ. Μέσα μου εύχομαι να είμαι πάντα καλά και να συνεχίσω να μπορώ να το κάνω αυτό για πολλά χρόνια»

-Ο φετινός χειμώνας φέρνει ένα μεγάλο στοίχημα για σένα, αφού για πρώτη φορά στην καριέρα σου θα ηγείσαι σχήματος. Πόσο αγχωτικό είναι αυτό για σένα μέσα στην μεγάλη κρίση που υπάρχει πια στη νύχτα;
«Η νύχτα στα δικά μου τα μάτια ανέκαθεν ήταν δύσκολη. Εγώ έχω άγνοια κινδύνου και την είχα και τότε που ξεκινούσα στο χώρο αυτό. Η αλήθεια είναι ότι φέτος θα κάνω κάτι εντελώς διαφορετικό από όλα όσα έχω κάνει μέχρι σήμερα. Δεν θα είμαι σε μια μεγάλη πίστα, αλλά μαζί με την Χριστίνα Σάλτη και την Animado θα δώσουμε έναν πιο μοντέρνο και νεανικό τόνο στην «Αυτοκίνηση», σε ένα μαγαζί με μεγάλη ιστορία στην νύχτα της Αθήνας. Μιλάμε για κάτι αρκετά πρωτοποριακό για την Ελλάδα, επειδή θα συνδυάζει το clubbing με την live μουσική» εξήγησε στην Αγορά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved