Παναγιωτόπουλος: «Η αδυναμία μου να αντισταθώ στους πάσης φύσεως πειρασμούς»
Showbiz

Παναγιωτόπουλος: «Η αδυναμία μου να αντισταθώ στους πάσης φύσεως πειρασμούς»

Μπορεί να τον βλέπουμε στην τηλεόραση αλλά η μεγάλη αγάπη του Στάθη Παναγιωτόπουλου είναι η μουσική.

Έχεις περίπου 12.000 δίσκους... Σε ποιον θα τους χάριζες;
«Έχω σταματήσει να συλλέγω εδώ και χρόνια. Αγοράζω πλέον μόνο ό,τι μου είναι απολύτως απαραίτητο, δηλαδή τους δίσκους των Deep Purple, μια συλλογή, που αριθμεί περί τα 2.000 κομμάτια, την οποία δεν χαρίζω ούτε πουλάω σε κανέναν και όταν πεθάνω θα την πάρω μαζί μου, κατ' εξαίρεση! Τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν καθόλου πλέον, είναι απλώς υλικά αγαθά, που μόνο βάρος προσδίδουν»

Για μια καλή τηλεοπτική πρόταση θα κατέβαινες στην Αθήνα;
«Για μια καλή τηλεοπτική πρόταση (ορισμός: δημιουργική και με καλή αμοιβή) θα κατέβαινα και στο... Νταρ Ες Σαλάμ!»

Ποιο είναι το μεγαλύτερο ελάττωμα σου;
«Η αδυναμία μου να αντισταθώ στους πάσης φύσεως πειρασμούς»

Οι Έλληνες ακούν μουσική; Δυσκολεύεσαι να εντοπίσεις καλλιτέχνες ευρείας αποδοχής ή είναι κάτι που δεν σε ενδιαφέρει;
«Οι Έλληνες ακούν μουσική με πάθος, είναι μέρος της ψυχοσύνθεσης μας. Το γεγονός ότι σε συντριπτική πλειονότητα παθιάζονται με την ελληνική μουσική είναι απολύτως φυσιολογικό και καθόλου κατακριτέο. Σε ό,τι αφορά τους καλλιτέχνες ευρείας αποδοχής όπως το θέτεις υπάρχει κάποιος λόγος που ο Παντελής Παντελίδης χαίρει ευρύτερης αποδοχής από τους Villagers of Ioannina City (τους αναφέρω ειδικά διότι τρελαίνομαι γι’ αυτούς) και ο λόγος είναι ότι αγγίζει περισσότερους ανθρώπους. Είναι θέμα απλής αριθμητικής και γούστου. Πέραν αυτού οποιαδήποτε κουβέντα είναι φιλολογικού χαρακτήρα. Αν υπάρχει κάτι που σιχαίνομαι, είναι η ελιτίστικη άποψη ότι αν κάτι αρέσει στον πολύ κόσμο, «δεν είναι καλό» ή ότι «τόσο ξέρουν». Το δημοφιλέστερο συγκρότημα όλων των εποχών ήταν οι Beatles, επίσης ήταν το καλύτερο. Απλά πράγματα»

Αισθάνεσαι μέρος του star system;
«Αυτά (το star system γενικά, όχι μόνο το ελληνικό) είναι καλαμπούρια. Υπάρχουν ταλαντούχοι και δημιουργικοί άνθρωποι και σε αυτή την κατηγορία υπερηφανεύομαι ότι ανήκω» είπε στην real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved