Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «Με εξοργίζει η αχαριστία»
Showbiz

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «Με εξοργίζει η αχαριστία»

Πάντα εκφράζει την άποψή του σε όλα τα θέματα με παρρησία. Πως βλέπετε την πολιτική κατάσταση της χώρας ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

«Δύσκολη, άνευρη, εκτελώντας προκαθορισμένες αποφάσεις από έξω. Η χώρα νοσεί εδώ και χρόνια. Δεν βλέπω ούτε φως στο τούνελ γιατί στην προκειμένη περίπτωση την πατήσαμε, πιστέψαμε ότι κάτι μπορεί να γίνει αλλά τίποτα! Δεν καταλαβαίνω αυτό που λένε ότι ο κόσμος έχει μερίδιο ευθύνης, ούτε ότι μαζί τα φάγαμε και τέτοιες μπούρδες. Όποιος έχει τα γένια έχει και τα χτένια. Αυτοί κανονίζουνε αυτοί αποφασίζουνε» τόνισε στο Καρφί.

-Οι νέοι μπορούν στην εποχή μας να ακολουθήσουν τα όνειρά τους;

«Οι νέοι πρέπει να ακολουθούν τα όνειρα τους. Άλλωστε μόνο αυτοί μπορούν. Έχω συνθέσει ένα καταπληκτικό τραγούδι του Μάνου Ελευθερίου, το τραγουδάει η Δήμητρα Παπίου, σε ένα δίσκο που της ετοιμάζω τώρα και λέει το τραγούδι «Είχαμε όνειρα μεγάλα μα ήταν γυάλινα», το έχει πει και παλαιότερα ο Δημήτρης Μπάσης αυτό. Όλο κάποιοι άλλοι έχουν τα κρυστάλλινα εμείς έχουμε τα γυάλινα. Είναι τρομερό αυτό, μόνο στους άλλους παίρνουν σάρκα και οστά, εμείς μόνο στα όνειρα μένουμε.»

-Τι σας εξοργίζει και τι σας κάνει να χαμογελάτε;

«Με εξοργίζει η αχαριστία, χαμογελάω με του καθενός την άποψη επί των πάντων στο Διαδίκτυο, άλλωστε ο Κλιντ Ιστγουντ είπε ο καθένας έχει και από μια …»

-Ένας καλλιτέχνης είναι ευτυχισμένος όταν..;

«Όταν έχει όρεξη για συνέχεια και αυτή την όρεξη την παίρνει από τον κόσμο, έστω και αν είναι, από ένα ωραίο βλέμμα που θα του ρίξει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved