Το συγκλονιστικό μήνυμα σε ποστ της Καινούργιου: Με έδιωξε 4μερες πριν ολοκληρωθούν οι ακτινοβολίες
Showbiz

Το συγκλονιστικό μήνυμα σε ποστ της Καινούργιου: Με έδιωξε 4μερες πριν ολοκληρωθούν οι ακτινοβολίες

Ένα απόφθεγμα της Κατερίνα Καινούργιου στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Πέμπτης

έγινε αφορμή για μια διαδικτυακή της φίλη να γράψει ένα συγκλονιστικό σχόλιο για τον άντρα που την χώρισε πριν ολοκληρωθούν οι θεραπείες της για τον καρκίνο.

«Να μην αφήνεις ποτέ εκείνον που τον νοιάζεσαι χωρίς καληνύχτα. Μα ήταν τόσο δύσκολο πια; Το έγραφα παντού. Του το έλεγα συνέχεια, δε ζητούσα ποτέ κάτι και φρόντιζα πάντα να μην λείπει τίποτα. Μα αυτή τη ρημάδα την καληνύχτα την είχα τόσο ανάγκη. Μια λέξη ήταν μόνο. Κι εγώ εκεί, να την περιμένω σαν το σκυλάκι που του ΄τάξες πως θα το πας βόλτα κι ακόμη σε περιμένει στη πόρτα», ήταν το ποστ που «ανέβασε» η παρουσιάστρια με σχόλιο:

«Ηθελα πολυ καιρό να το ποστάρω..». Λίγα λεπτά πριν ήρθε το συγκλονιστικό σχόλιο της διαδικτυακής της φίλης, που έγραφε: "Γλυκό μου κορίτσι νιώθω τα ανάμικτα συναισθήματα σου που ρέουν μες την καρδιά κ την ψυχή σου. η ιστορία μου είναι πως πριν 9μήνες τελείωσαν η θεραπεία μου κ για τους 2μαστούς.ο δικός μου άνθρωπους που επι 13χρόνια ήμασταν μαζί με έδιωξε 4μέρες πριν ολοκληρωθούν οι ακτινοβολίες. Κορίτσι μου κάθε δευτερόλεπτο μπορεί ναναι ψυχικά δύσκολο όμως μόλις αρχίσει η στρόφυγγα της ζωής να γυρίσει θα αρχίσει πάλι να τρέχει το νερό κ θα ανθίσουν τα δικά μας "χωράφια".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved