Φυτεία χασίς στο μαγαζί του Αντύπα!
Showbiz

Φυτεία χασίς στο μαγαζί του Αντύπα!

Φυτεία χασίς βρέθηκε μέσα στο μαγαζί, ιδιοκτησίας του γνωστού και αγαπημένου τραγουδιστή, Αντύπα! 

Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής στη πίσω πλευρά του «On the Rocks», εντόπισαν δενδρύλλια ινδικής κάνναβης ύψους άνω των 3,5 μέτρων, συστήματα ποτίσματος, αλλά και συσκευές κινητών τηλεφώνων, ζυγαριές και συσκευασίες έτοιμες προς πώληση.

Το «On the Rocks», ήταν εδώ καιρό υπό παρακολούθηση από τους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής επί 24ωρου. Παρατηρούσαν ποιος έμπαινε και έβγαινε από το κτίριο στα βράχια της Βάρκιζας.

Έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση συνέλαβαν έναν 34χρονο Αλβανό, ο οποίος φέρεται να καλλιεργούσε τα 73 δενδρύλλια κάναβης και να είναι και ο κάτοχος ποσότητας ναρκωτικών (3 κιλά ακατέργαστη κάνναβη) που βρέθηκαν κατά τη διάρκεια της έρευνας σε δωμάτιο που εφάπτεται με το κέντρο διασκέδασης.

Από τις αρχές εξετάζεται το κατά πόσο γνώριζε ο γνωστός τραγουδιστής τα όσα διαδραματίζονταν στη «πίσω αυλή» του «On the Rocks».

Όπως έχει γίνει γνωστό, η πλευρά του τραγουδιστή αρνείται ότι γνώριζε την ύπαρξη της φυτείας και τονίζει πως δεν έχει καμία σχέση με όλα όσα γινόντουσαν στον χώρο. Η φυτεία είχε φτιαχτεί εν αγνοία τους. Μπορεί το μαγαζί να ανήκει στον Αντύπα, ωστόσο σύμφωνα με την πλευρά του τραγουδιστή ο χώρος αυτός είναι προς πώληση τα τελευταία οκτώ χρόνια και είναι εγκαταλελειμμένος. Έτσι ο καθένας θα μπορούσε να έχει πρόσβαση και να κάνει ότι θέλει μέσα, μιας και δεν υπήρχε καμία φύλαξη.

Όσο για τον Αλβανό, η πλευρά Αντύπα παραδέχεται ότι γνώριζε, επειδή δούλευε ως σερβιτόρος σε επιχειρήσεις που νοίκιαζαν το μαγαζί τα προηγούμενα χρόνια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved