Γιώργος Λεμπέσης: Ο ρόλος τους στον παιδικό σταθμό της συζύγου του
Showbiz

Γιώργος Λεμπέσης: Ο ρόλος τους στον παιδικό σταθμό της συζύγου του

Ο Γιώργος Λεμπέσης και η σύζυγός του Σοφία, τα τελευταία πέντε χρόνια διατηρούν παιδικό σταθμό στην Κηφισιά.

Πώς είσαι αυτή την περίοδο; Έχουν ξεκινήσει και τα σχολεία, όπως και το δικά σας...
«Είμαι πολύ πιεσμένος, γενικότερα. Είναι η πρώτη εβδομάδα που ξεκινήσαμε στο σχολείο, γιατί εμείς ως παιδικός σταθμός ανοίγουμε πιο νωρίς, από τις αρχές Σεπτέμβρη, και οπωσδήποτε υπάρχει μεγάλη πίεση. Κατά τα άλλα, όμως, είμαστε παρά πολύ ικανοποιημένοι»

Πόσο καιρό το λειτουργείτε;
«Είναι ο πέμπτος χρόνος τώρα, ήταν το όνειρο της συζύγου μου, της Σοφίας, που είναι εκπαιδευτικός, και θα έλεγα ότι μου έχει δώσει μεγάλη χαρά, γιατί κάθε μέρα ακούω πολλές καλημέρες και εισπράττω πολλά παιδικά χαμόγελα»

Εσύ συμμετέχεις σε αυτό το κομμάτι;
«Είμαι συνέχεια στο σχολείο, εκτός αν έχω συναυλίες και βρίσκομαι εκτός Αθηνών. Συμμετέχω με διάφορους τρόπους, όμως το κυριότερο είναι ότι κάνουμε αρκετές φορές ηχογράφηση στα παιδιά, παιδικές παραστάσεις σε ό,τι αφορά το μουσικό κομμάτι, οπότε υπάρχει πολλή δουλειά»

Πριν από πέντε χρόνια, οπότε ανοίξατε την επιχείρηση, ήδη η Ελλάδα είχε αρχίσει να παίρνει την κάτω βόλτα κι εσείς κάνατε αυτό το μεγάλο βήμα...
«Οι εποχές είναι πάρα πολύ δύσκολες, θέλει πάρα πολύ αγώνα και τρέξιμο για να το στηρίξεις όλο αυτό. Όμως θα έλεγα ότι είμαστε ικανοποιημένοι, παρά τις δυσκολίες και την κρίση. Το παλεύουμε δυνατά»

Ήταν καθαρά συνειδητή η απόφαση σου να απέχεις ή απλώς έκανες προσπάθειες και δεν βρήκες ανοιχτές πόρτες;
«Στην αρχή έκανα κάποιες προσπάθειες, είδα όμως ότι τα πράγματα δεν έβγαιναν έτσι όπως ήθελα. Όταν έχεις μάθει να κάνεις πρωταθλητισμό, αφού οι πρώτοι τρεις δίσκοι μου πήγαν απίστευτα καλά -είμαι και εγώ τελειομανής-, δεν συμβιβάζεσαι εύκολα. Αφού είδα ότι οι συνθήκες δεν ήταν οι κατάλληλες και έτσι όπως τις ήθελα, αποφάσισα να απέχω. Καλύτερα να απέχεις από το να φθείρεσαι. Άλλωστε, από τη μουσική δεν έχω σταματήσει, καθώς από 5 ετών σπουδάζω μουσική, έχω στούντιο ηχογραφήσεων δικό μου και κάνω παραγωγές»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved