Μαρία Κωνσταντάκη: «Όταν ήμουν μικρή και πριν κάνω ψυχοθεραπεία, δεν μπορούσα…»
Showbiz

Μαρία Κωνσταντάκη: «Όταν ήμουν μικρή και πριν κάνω ψυχοθεραπεία, δεν μπορούσα…»

Η Μαρία Κωνσταντάκη μιλά για όλα και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του εαυτού της. Τι θέμα είχε και πώς την βοήθησε η ψυχοθεραπεία;

«Ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου είναι η μητέρα μου, που παρεμπιπτόντως είμαι σίγουρη ότι μοιάζει με την Έλλη Λαμπέτη. Ενώ στη δουλειά μου είμαι πολύ πειθαρχημένη και οργανωτική, όλοι οι προσωπικοί μου χώροι, σπίτι, αυτοκίνητο, είναι ακατάστατο. Όταν τακτοποιώ κάτι, συνήθως το χάνω. Θα ήθελα να ήξερα πιάνο, αλλά δυστυχώς δεν πιάνουν καθόλου τα χέρια μου, ούτε στη ζωγραφική ενώ ακόμα και ο γραφικός μου χαρακτήρας είναι άσχημος. Με ενοχλούν οι αγενείς, αλλά κυρίως όσοι συμπεριφέρονται με αγένεια στους υφισταμένους τους και γλείφουν τους ανώτερους τους. Δεν μπορώ καθόλου τις φωνές και τους τσακωμούς.

Όταν ήμουν μικρή και πριν κάνω ψυχοθεραπεία, δεν μπορούσα ούτε να διαφωνήσω με κάποιον. Έχω φοβερό πρόβλημα στο να ολοκληρώνω τα πράγματα, στο να ξεκινήσω δηλαδή κάποια δραστηριότητα, όπως πρόγραμμα γυμναστικής, και να τη φτάσω ως το τέλος. Επίσης έχω τον φόβο του αποχαιρετισμού, δυσκολεύομαι πολύ να πω «αντίο»! Είμαι Υδροχόος με Σελήνη και ωροσκόπο στον Σκορπιό. Αυτή είναι η μεγάλη μου αντίθεση, έχοντας τα χαρακτηριστικά και των δύο ζωδίων. Είμαι τρομερά κτητική, αλλά και τρομερά ανεξάρτητη. Πολλές φορές είμαι πολύ παθιασμένη και την επόμενη στιγμή γίνομαι... πάγος! Μπορεί να γίνω πολύ σκληρή με αυτούς που, ενώ έχουν όλα τα καλά του κόσμου, είναι αχάριστοι και γκρι-νιαζουν άνευ λόγου και αιτίας, θεωρώ την υγεία το ύψιστο αγαθό. Αν την έχεις, μπορείς να παλέψεις και να αγωνιστείς για ό,τι θέλεις» τόνισε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved