Κατερίνα Μισιχρόνη: «Τελικά συγχωρώ την προδοσία, δεν έχω άλλη επιλογή…»
Showbiz

Κατερίνα Μισιχρόνη: «Τελικά συγχωρώ την προδοσία, δεν έχω άλλη επιλογή…»

Στις «Προδοσίες» η Κατερίνα Μισιχρόνη υποδύεται τη Ζωή. Η ηθοποιός μιλά για τον ρόλο της και αποκαλύπτει…

«Η Ζωή εμφανίζεται στα πρώτα επεισόδια σε μια έντονη ερωτική σχέση με τον Στέφανο, τον οποίο ενσαρκώνει ο Πέτρος Λαγούτης. Είναι ερωτευμένη μαζί του, αλλά στη συνέχεια θα γίνει ξανά ζευγάρι με τον αδελφό του τον Αρη (Γιώργος Αναγιωτός) και θα παρακολουθήσουμε μια παράξενη ιστορία μεταξύ τους. Ο Στέφανος έχει έναν άσχημο γάμο και συναντάει τη Ζωή ενώ είναι παντρεμένος. Μέχρι που εμφανίζεται ο Αρης. Η Ζωή στο παρελθόν είχε σχέση με τον Άρη. Εξαιτίας μιας προδοσίας η ζωή της αλλάζει 180 μοίρες, παίζει καταλυτικό ρόλο. Είναι ένας χαρακτήρας που όσο τον γνωρίζω τον αγαπώ και περισσότερο. Έχει κάποια θετικά στοιχεία για εμένα. Σε κάποια ταυτίζομαι κιόλας. Είναι αποφασιστική και παίρνει ρίσκο» τόνισε στο TV Έθνος.

-Οι διαφορές σας ποιες είναι;

«Αν επανερχόταν μια σχέση από το παρελθόν, δεν νομίζω ότι θα το έκανα. Δεν γυρίζω πίσω. Επειδή όταν θέλω κάτι το φτάνω μέχρι τέλους, έχω εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, όταν κάτι πια τελειώνει για μένα είναι οριστικό.»

- Έχετε προδοθεί;

«Ναι, έχω ζήσει προδοσίες και σε προσωπικό και σε φιλικό επίπεδο.»

-Μπορείτε να ξεπεράσετε την προδοσία;

«Κατά τη γνώμη μου είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα, γιατί δένομαι έντονα με τους ανθρώπους που έχω γύρω μου και αγαπάω. Όταν τελικά κάτι διαψευστεί, απογοητεύομαι και το να αποκοπώ είναι σκληρό για εμένα. Οπότε είναι μεγάλη απώλεια. Τελικά συγχωρώ την προδοσία, δεν έχω άλλη επιλογή, γιατί ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved