Κατερίνα Μισιχρόνη: «Έχω πάρει μέρος σε μεγάλα κάστινγκ στην Αμερική»
Showbiz

Κατερίνα Μισιχρόνη: «Έχω πάρει μέρος σε μεγάλα κάστινγκ στην Αμερική»

Η Κατερίνα Μισιχρόνη έχει ζήσει στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Λος Αντζελες. Εχει τελειώσει οριστικά το κομμάτι αυτό για εκείνη; 

«Δεν έχει τελειώσει, γιατί εξακολουθώ να έχω εκπροσώπηση εκεί, δηλαδή έχω τον μάνατζέρ μου στην Αμερική και διατηρούμε επαφή. Είναι μια πόρτα που είναι ανοιχτή. Η αλήθεια είναι ότι εκεί γνώρισα ενδιαφέροντα και καινούργια πράγματα, έμαθα πολλά, είχα καταπληκτικές εμπειρίες. Ο λόγος που επέστρεψα είναι πολύ προσωπικός, πολύ δικός μου. Είμαι ιδιαίτερα «δεμένη» με την οικογένειά μου και με δυσκόλεψε το ότι ήμουν μακριά» τόνισε στο TV Έθνος.

-Ετυχε να συναντήσετε στο Χόλιγουντ μεγάλους σταρ από κοντά;

«Ναι, τη Σάρον Στόουν, η οποία έτρωγε δίπλα μου σε ένα ιταλικό εστιατόριο που πήγαινα. Είναι πραγματικά πανέμορφη. Ημουν σε μια μεγάλη λεωφόρο και δίπλα μου περπατούσε ο Ράιαν Γκόσλινγκ. Και ο Μπρους Γουίλις είναι πολύ γοητευτικός.»

-Πήρατε μέρος σε πολλές οντισιόν;

«Λόγω της εκπροσώπησης που έχω έξω, με έχει αναλάβει ένα πολύ καλό πρακτορείο, έχω πάρει μέρος σε μεγάλα κάστινγκ. Οπως για τις ταινίες «Mission Imposible 5», «Dracula», και «Imagine» στο οποίο είχε πάει αρκετά καλά και θα έπαιζα το ρόλο της αρραβωνιαστικιάς του Αλ Πατσίνο. Τελικά δεν με επέλεξαν.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved