Χριστίνα Πάζιου: «Έχω εμπνεύσει πολύ κόσμο ν’ αλλάξει τρόπο ζωής»
Showbiz

Χριστίνα Πάζιου: «Έχω εμπνεύσει πολύ κόσμο ν’ αλλάξει τρόπο ζωής»

Η Χριστίνα Πάζιου έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η sexy γυμνάστρια μίλησε για την συνεργασία τους, αλλά και για τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media.

Σε μάθαμε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Τι γεύση σού άφησε η συνεργασία με την Ελένη;
«Ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί στο τηλεοπτικό μου ξεκίνημα! Μου άφησε μόνον ευχάριστες αναμνήσεις και μια εμπειρία που ευχαριστώ πολύ την Ελένη που μου έδωσε την ευκαιρία να τη ζήσω, αλλά και που με βοήθησε στη μετέπειτα πορεία μου στην τηλεόραση»

Δεν μένεις όμως μόνο στη γυμναστική. Άνοιξες το δικό σου γυμναστήριο...
«Ναι, και χαίρομαι πολύ που ξεκίνησα τον δικό μου χώρο στην Κηφισιά, όπου θα έλεγα ότι η γυμναστική συναντά τη φαντασία και χωρίς να το καταλάβεις και να κουραστείς πολύ, αποκτάς το σώμα των ονείρων σου. Γιατί όταν περνάς όμορφα σ’ έναν χώρο, τα αποτελέσματα έρχονται πολύ πιο γρήγορα τελικά»

Εντάξει, το γυμναστήριο έχει σχέση με το αντικείμενό σου, με τα μαγιό, όμως, πώς αποφάσισες να ασχοληθείς;
«Η μητέρα μου είναι σχεδιάστρια ρούχων και είχε πάντοτε το προσωπικό της ατελιέ. Οπότε αποφασίσαμε ένα όνειρο που είχαμε και οι δύο να το κάνουμε πραγματικότητα: τη CP Collection! Κυρίως μαγιό και αθλητικά ρούχα, που μπορείς όμως να τα φοράς από το πρωί έως το βράδυ, αναλόγως με τι θα τα συνδυάσεις. Σε ιδιαίτερα σχέδια αλλά και limited quantity»

Εσύ τα προωθείς φορώντας τα και ποζάροντας πολύ σέξι. Σου αρέσει να προβάλλεις το υπέροχο κορμί σου;
«Νομίζω ότι όλοι φοράμε μαγιό στην παραλία... Εγώ, λόγω γυμναστικής αλλά και χειμερινής κολύμβησης, φοράω όλον τον χρόνο μαγιό, μου αρέσει να βρίσκω εξωτικές ελληνικές παραλίες γιατί λατρεύω την Ελλάδα και τη θάλασσα, και να κάνω τις ασκήσεις μου! Κάποιες από αυτές τις γυμναστικές τις ανεβάζω και στα social media, γιατί πιστεύω ότι ένας υγιής τρόπος ζωής μέσα από μια όμορφη ή ακόμα και sexy εικόνα ή video μπορεί να εμπνεύσει πολύ κόσμο να αλλάξει στάση ζωής!» εξήγησε στην Freddo.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved