Χριστίνα Πάζιου: «Ο ιδανικός άνδρας δεν φοβάται τίποτα»
Showbiz

Χριστίνα Πάζιου: «Ο ιδανικός άνδρας δεν φοβάται τίποτα»

Η Χριστίνα Πάζιου μιλάει για τον ιδανικό άντρα και την μεγάλη της αγάπη που δεν είναι άλλη από την γυμναστική. 

Πώς αντιδράς στην αρνητική κριτική σε ό,τι αφορά τις σέξι φωτογραφίες σου στα social media;
“Δεν παρατηρώ κάποια αρνητική κριτική, να σου πω την αλήθεια... Οι άνθρωποι που γενικά σχολιάζουν με κακεντρέχεια ή χυδαιότητα επιζητούν την προσοχή ή απλώς ζηλεύουν, ή και τα δύο! Και αυτό δεν το λέω εγώ, αλλά η επιστήμη της ψυχολογίας”

Θα άλλαζες... τακτική αν ένας σύντροφός σου ζήλευε με τις εικόνες στο Instagram;
«Δεν θα είχα ποτέ τέτοιο σύντροφο... Οι φωτογραφίες που ανεβάζω στα social media είναι μέρος της δουλειάς μου. Αν αυτό δεν το αντιλαμβανόταν, δεν θα μπορούσε να είναι σύντροφός μου»

Τι πρέπει να έχει ο ιδανικός άνδρας για σένα;
«Δεν πιστεύω στον ιδανικό σύντροφο που φτιάχνει το μυαλό μας... και αρχίζουμε να «ψάχνουμε» γι’ αυτόν... Ο ιδανικός άνδρας είναι αυτός που κάνει την καρδιά μου να χτυπάει δυνατά, που δεν φοβάται τίποτα και πιστεύει στον εαυτό του»

Ως ειδική, δώσε μας τις τρεις πιο βασικές συμβουλές για ένα υγιές σώμα;

«Γυμναστική 2-4 φορές την εβδομάδα με ένα πρόγραμμα ή ένα σπορ που θα σε κάνει να περνάς όμορφα, να σου αρέσει και όχι να βαριέσαι... Υγιεινή διατροφή χωρίς στερήσεις και μία φορά την εβδομάδα μπορείς να κάνεις μικρές ατασθαλίες. Το σώμα μας είναι η αντανάκλαση των σκέψεων και των συναισθημάτων μας, γι’ αυτό αν δεν φροντίσουμε να ακούμε την ψυχή μας, ό,τι κι αν κάνουμε, το σώμα κατά κάποιο τρόπο θα «νοσεί» κυριολεκτικά και μεταφορικά. Επειδή μπορεί το «να ακούς την ψυχή» σε κάποιους να φανεί δύσκολο, θα πρότεινα όλοι μας να διαβάζουμε περισσότερο τα βιβλία που αφορούν την υγεία που προέρχεται από μέσα προς τα έξω ή να ξεκινήσουν yoga! Εναλλακτικά, να κάνουν συχνά περίπατους δίπλα στη θάλασσα ή στη φύση!» αποκάλυψε στην Freddo.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved