Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Νομίζουν ότι θα τους γνωρίσει κανείς…»
Showbiz

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Νομίζουν ότι θα τους γνωρίσει κανείς…»

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έκανε το μεγάλο «μπαμ» στις χρυσές εποχές της ελληνικής τηλεόρασης. Την ενοχλούσε όταν την σταματούσε ο κόσμος στον δρόμο;

«Να σου πω κάτι; Δεν ζούμε στο Hollywood, ας συνέλθουμε λίγο γιατί ζούμε στην Ελλαδίτσα, μια πανέμορφη χώρα αλλά με μικρό κοινό. Αυτό που θέλει να σου πει ο κόσμος στον δρόμο είναι πέντε καλές κουβέντες κι ένα «ευχαριστώ». Εμένα αυτό μόνο χαρά κι ευγνωμοσύνη μου δίνει και δεν ζω στην Αμερική για να έχω άλλες αμοιβές και να με φυλάνε 100 μπράβοι» τόνισε στην Αγορά.

-Στο ρωτάω αυτό γιατί ακόμη και σήμερα κάποιοι συνάδελφοι σου κυκλοφορούν με μαύρα γυαλιά και καπέλα…

«Γιατί νομίζουν ότι θα τους γνωρίσει κανείς (γέλια); Βαριέμαι και να τα ακούσω αυτά. Στη δική μας την δουλειά υπάρχουν άνθρωποι που παράγουν πολύ σημαντικό έργο και είναι σεμνοί και ταπεινοί, υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι που είναι επηρμένοι. Αυτό συμβαίνει γενικά σε όλες τις δουλειές, πόσο μάλλον στη δική μας που περιλαμβάνει και το κομμάτι της έκθεσης.»

-Παρά το γεγονός ότι δεν είσαι 18 χρονών, είσαι πολύ ενεργή χρήστρια των social media. Πιστεύεις στην δύναμη τους;

«Προφανώς έχουν πολύ μεγάλη δύναμη. Εγώ ξεκίνησα δειλά-δειλά με το Facebook αλλά στην πορεία έπαθα έναν εθισμό. Στην συνέχεια βρήκα τα γράδα μου, προσωπικά χρησιμοποιώ τα social media και για την προώθηση της δουλειάς μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved