Βάσω Λασκαράκη: «Αν είναι να το φέρει ο θεός, ας έρθει με μεγάλη χαρά»
Showbiz

Βάσω Λασκαράκη: «Αν είναι να το φέρει ο θεός, ας έρθει με μεγάλη χαρά»

Για την κορούλα της, Εύα αλλά και για τη σκέψη ενός δεύτερου παιδιού, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Βάσω Λασκαράκη.

Είναι κοινωνικό παιδί η Εύα;
«Ναι, αρκετά. Να, τώρα που μιλάμε και είμαστε έξω, όπως βλέπεις έχει βρει ένα κοριτσάκι, κρατιούνται χέρι-χέρι και πάνε βόλτα μόνες τους. Ανεξάρτητες!»

Μήπως έχει την ανάγκη για ένα αδελφάκι;
«Νομίζω πως ναι, την έχει. Τις προάλλες, για παράδειγμα, είδαμε ένα κοριτσάκι στην παραλία και μου είπε: «πολύ ωραίο, μαμά. Να το πάρουμε σπίτι μας φεύγοντας;». Νομίζω ότι κάτι θέλει να μας πει...»

Γιατί δεν το κάνετε, λοιπόν;
«Εντάξει μωρέ, όλα στην ώρα τους. Δεν βιάζομαι, θα ήθελα να έρθει όπως ήρθε και η Εύα. Αβίαστα. Αν είναι να το φέρει ο θεός, ας έρθει με μεγάλη χαρά. Θα το ήθελα κι εγώ πολύ!»

Άλλο ένα μωρό, αυτή τη στιγμή, δεν θα σε πήγαινε πίσω επαγγελματικά;
«Δεν ξέρω. Ναι, μπορεί και να ισχύει αυτό. Μπορεί και να με πήγαινε πίσω επαγγελματικά. Βασικά, το θέμα μου είναι ότι δεν έχω βοήθεια εδώ στην Αθήνα. Η πεθερά μου λείπει έξι μήνες στο χωριό και η μητέρα μου είναι στη Θεσσαλονίκη. Οπότε έχω μία πολύ καλή φίλη που με βοηθάει λίγο με τη μικρή. Από την άλλη, αν ερχόταν το δεύτερο παιδί αυτή τη στιγμή, θα μου ήταν κάπως δύσκολο να τα βολέψω όλα αυτά και να μπορέσω να ανταπεξέλθω άνετα στα ωράρια της δουλειάς», εξομολογείται στο Down Town Κύπρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved