Γρηγόρης Μπιθικώτσης: «Έχω πολλά τραγούδια του πατέρα μου, που δεν έχουν εκδοθεί»
Showbiz

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: «Έχω πολλά τραγούδια του πατέρα μου, που δεν έχουν εκδοθεί»

Για τα τραγούδια που του έχει αφήσει ο πατέρας του και γιατί ακόμη δεν τα έχει βγάλει από το συρτάρι, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

Ο αείμνηστος Γρηγόρης Μπιθικώτσης έχει αφήσει στο συρτάρι τραγούδια του για σένα;

«Πάρα πολλά κομμάτια. Έχω πολλά τραγούδια του πατέρα μου που δεν έχουν εκδοθεί, τα οποία οφείλω και πρέπει να κυκλοφορήσουν, γιατί κάποια είναι πραγματικά διαμάντια. Ίσως να πω εγώ, ίσως τα δώσω και σε άλλους καλλιτέχνες, γιατί δεν έχω τέτοια κολλήματα. Τα τραγούδια αυτά πρέπει να βγουν από το συρτάρι, γιατί είναι κομμάτια που έχει γράψει το διάστημα των 15 χρόνων, μέχρι να «φύγει».

Γιατί δεν το είχες κάνει έως τώρα;
«Όλα είναι θέμα χρόνου, να βρεθούν οι κατάλληλοι συνεργάτες που θα ειπωθούν αυτά τα τραγούδια, τι θα μπορούσα να πω εγώ και τι θα μπορέσει να πει κάποιος άλλος. Αυτό δεν είναι εύκολο, είναι κληρονομιά αυτά τα κομμάτια, πρέπει να το εξετάσω πολύ σοβαρά, αλλά είναι κάτι που έχω στα άμεσα σχέδια μου. Το οφείλω στον πατέρα μου, ο οποίος, εκτός από πολύ μεγάλος τραγουδιστής, ήταν και πολύ μεγάλος συνθέτης, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Στα κομμάτια που έχω, που έχει αφήσει, έχει βάλει ο ίδιος στίχο»


Με ποιον τρόπο θα τα παραχωρήσει, θα υπάρξει οικονομικό αντίτιμο;
«Δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Το ζητούμενο είναι ότι ένας άνθρωπος που άφησε ιστορία σ' αυτή τη χώρα, έφυγε από τη ζωή και τα τελευταία 15 χρόνια, επειδή δεν τραγουδούσε, δεν εμφανιζόταν, αυτό που έκανε ήταν να παίζει μπουζούκι και να γράφει. Οφείλω να τα μάθει ο κόσμος, θα έχουν πολύ ενδιαφέρον», λέει ο ίδιος στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved