Σύστησε… τον πρώην στον νυν!
Showbiz

Σύστησε… τον πρώην στον νυν!

Συνάντηση… κορυφής που πολλοί περίμεναν, κανένας όμως μέχρι στιγμής δεν είχε δει, συνέβη την Κυριακή το βράδυ στη γαμήλια δεξίωση της Ντέμη Πολυχρονίου και του Τίμου Αλεβιζάκη.


Καλεσμένη στον λαμπερό γάμο της κόρης του Γιώργου Πολυχρονίου ήταν, σαφώς, και η Μάγκυ Χαραλαμπίδου με την οποία ο ραδιοφωνικός παραγωγός διατηρεί πολύ καλές φιλικές επαφές. Η συνάδελφος όμως και πρώην σύντροφος του G-Poly δεν έφτασε μόνη στη σημαντική για την οικογένεια Πολυχρονίου ημέρα, αλλά, όπως ήταν φυσικό, συνοδεύονταν από τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Σιλβεστρίδη! Και η μοιραία συνάντηση δεν άργησε να έρθει!
Ο Γιώργος Πολυχρονίου με τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου και τον Αλέξανδρο Σιλβεστρίδη συναντήθηκαν για πρώτη, επίσημη τουλάχιστον, φορά στον ίδιο χώρο! Φυσικά το κλίμα μεταξύ τους ήταν κάτι παραπάνω από άνετο και φιλικό αφού πλέον οτιδήποτε μπορεί να χώριζε (ή και να ένωνε) τους δυο πρώην συντρόφους ανήκει πια στο παρελθόν και οι ίδιοι έχουν διατηρήσει άριστες σχέσεις. Έτσι όλοι μαζί ήταν… μια ευχάριστη ατμόσφαιρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved