Την «έπεσαν» στην Κορομηλά στο Fb και εκείνη ξέσπασε: «Δεν έχω παιδιά αν και προσπάθησα πολύ»
Showbiz

Την «έπεσαν» στην Κορομηλά στο Fb και εκείνη ξέσπασε: «Δεν έχω παιδιά αν και προσπάθησα πολύ»

Όπως σας ενημερώσαμε η Ρούλα Κορομηλά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό είχε ξεσπάσει με αφορμή το Ωραιόκαστρο και σχολίασε:

«Ποιος σας είπε εκεί στο Ωραιόκαστρο , πως τα φτωχά και ταλαιπωρημένα παιδιά δεν έχουν δικαίωμα στη μόρφωση ;ποιος σας εξουσιοδοτησε να κάνετε ρεζίλι έναν ολόκληρο λαό με τις απάνθρωπες συμπεριφορές σας ; Μα κατηγοριοποιείτε τ αθώα παιδια; Τι διαφορετικό έχουν τα δικά σας παιδια απ αυτά ; Που ειναι η αγάπη και η αλληλεγγύη ; Τι φταίνε τα μικρά παιδάκια να εισπράττουν απόρριψη και εχθρικό περιβάλλον και ειδικα απο γονείς ; Ντροπή ! Ντροπή! Ντροπή ! Ενα θα σας πω ... Το νου σας γιατι τίποτα δεν ειναι δεδομένο ! Κρίμα. Κρίμα.».
Αυτό είχε ως αφορμή πολλά σχόλια θετικά αλλά και αρνητικά και η Ρούλα δεν είχε κανένα πρόβλημα να απαντήσει. Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Το αν έχω η δεν έχω δικά μου παιδια να λείπει παρακαλω Γτ ειναι εκτος θέματος . Κατ αρχήν , που ξέρετε εςεις τι κανω εγώ με άπορα κ άστεγα παιδια Γτ οι οεριςςοτεροι γνώριζαν κ γνωρίζουν . Επιςης η πραγματοποίηση της κοινωνικής πολιτικής ειναι έργο της πολιτείας . Η ευαισθητοποίηση του κόσμου ειναι δικό του θέμα .» Ενώ στη συνέχεια ανέφερε «Δεν έχω δυστυχώς παιδιά, αν και προσπάθησα πολύ, αλλά αυτό δεν έχει σημασία τώρα. Σημασία έχει αγαπητέ πως λατρεύω τα παιδιά για πολλούς λόγους...» Δείτε όλο το κείμενο της Ρούλας:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved