Έλληνας ηθοποιός περιγράφει τη σοκαριστική στιγμή που έφτασε κοντά στο θάνατο
Showbiz

Έλληνας ηθοποιός περιγράφει τη σοκαριστική στιγμή που έφτασε κοντά στο θάνατο

Για τις σοκαριστικές στιγμές που έζησε πριν από περίπου εφτά χρόνια όταν βρέθηκε κοντά στο θάνατο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του γνωστός Έλληνας ηθοποιός.

«Έφτασα κοντά στο θάνατο. Αυτό συνέβη όταν έκανα μια δική μου παραγωγή. Κάθε καλοκαίρι, τα τελευταία 7 χρόνια κάνω δικές μου παραγωγές, ξεκίνησα με τον Γιώργο Ματαράγκα. Πρόπερσι κάναμε μια πολύ μεγάλη παραγωγή, το έργο «Μαρία Πενταγιώτισσα», δυστυχώς δεν πήγε καλά και πέρασα τότε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα υγείας. Μπήκα κρυφά στο νοσοκομείο, είχα αιμορραγία από τη στεναχώρια, έπαθα, σχεδόν, διάτρηση στομάχου», λέει ο Πέτρος Ξεκούκης και συνεχίζει:

«Ένας εξάδελφός μου γιατρός μου είπε να πάω αμέσως στο νοσοκομείο, μήπως έχω κάτι κακό. Εγώ γελούσα και του είπα ότι δε φοβάμαι αν συμβαίνει η τραγική ανίατος ασθένεια που κυνηγάει πάρα πολύ κόσμο. Είπα στο γιατρό ότι δεν φοβάμαι γιατί ξέρω που θα πάω, στον Χριστό και στην Παναγία, που ευλαβούμαι και προσκυνώ», λέει στο περιοδικό Λοιπόν ενώ αποκαλύπτει αν έχει βιώσει το θαύμα.

«Βιώνω συχνά την παρουσία του Θεού. Όταν χρειαστώ κάτι, κάνω το σταυρό μου και όταν παρακαλέσω τον θεό, γίνεται. Αυτό μου δίνει κουράγιο και δύναμη. Μετά την παρουσία του αγίου Παϊσίου, όταν τον είδα από κοντά, άλλαξε άρδην η αγάπη μου για τον θεό. Αυτός είναι ο λόγος που επισκέπτομαι συχνά το Άγιο Όρος».

Όσο για το αν η περιπέτεια της υγείας του τον φόβισε αφού έχει οικογένεια και παιδιά; «Φοβήθηκα ότι μπορεί να έχω κάτι κακό, σκέφτηκα τους δικούς μου ανθρώπους, για μια στιγμή, μετά είπα ότι κι εκείνοι κοντά μου θα έρθουν, κάποιος θα... φύγει πρώτος και κάποιος θα έρθει μετά, αυτή είναι η πραγματικότητα. Η μανούλα μου ζει, είναι 88 ετών, την έχω στα πούπουλα, τη λατρεύω, μένουμε μαζί. Πηγαίνω κάθε μέρα, τη φιλάω... Αρχίζει να μη θυμάται σιγά-σιγά...Όπως με μεγάλωσε, με έπλενε με φρόντιζε, έτσι τώρα τη φροντίζω», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved